Tipy a triky

Máte stále vlhký riad po umytí v umývačke? Skúste tento trik

riad

videní: 703

Tento malý trik dokáže váš riad v umývačke riadu vysušiť už v priebehu piatich minút! Stojí za vyskúšanie.

Priznajme si to – umývačky riadu sa pravdepodobne stali jedným z najdôležitejších kuchynských spotrebičov, bez ktorých väčšina z nás nemôže žiť. A to z dobrého dôvodu, pretože upratovanie po každom jedle alebo varení je hračkou. Sušenie plného koša riadu, ak je po umývacom cykle stále vlhké, však môže byť únavné a časovo náročné.

Našťastie, influencerka Barbara Costello, známa ako záchranca života na upratovanie, ktorej TikTok je @brunchwithbabs, nás zdobila videom, ktoré majiteľom umývačiek riadu ušetrí veľa času. Tentoraz Babs – ktorá si hovorí babička Babs – učí divákov, ako preskočiť ručné sušenie riadu z umývačky pomocou tohto malého triku.

Babička Babs nie je cudzia ani pre tieto “hacky” na umývačky riadu. Prostredníctvom svojich 2,7 milióna fanúšikov na sociálnej sieti TikTok, naučila používateľov množstvo čistiacich trikov, ako napríklad správne naplniť umývačku riadu. Babs tiež predvádza ďalšie užitočné kuchynské vychytávky, napríklad ako odmastiť omáčku.

Týmto trikom vysušíte riad v umývačke na riad

 

@brunchwithbabs Life Changing Dishwasher Hack #tutorials #kitchenhacks #parentsoftiktok #dishwasherhack ♬ original sound – everyone’s grandmother

 

 

Namiesto toho, aby sme trávili tony času ručným sušením riadu – alebo ho nechali tri dni v umývačke, kým neuschne, ako poznamenal jeden používateľ – Babs nám ukazuje jednoduchý trik na urýchlenie procesu.

Podľa Babsa nestrácajte čas ručným sušením riadu. Jednoducho uchopte froté utierku a na konci čistiaceho cyklu vložte utierku do dvierok umývačky a zatvorte ju. Všetko, čo musíte urobiť, je počkať päť minút a bum – riad je suchý a pripravený na odloženie!

Zdroj: rd | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov