TOP 10

TOP10: Najdesivejší sérioví vrahovia všetkých čias

vrahovia

videní: 7.3K

Psychológovia sa stále snažia zistiť, prečo sa z niektorých ľudí stávajú sérioví vrahovia. Existuje genetický faktor? Môže za ich správanie výchova? Alebo je to kombinácia premenných, po ktorých sa z človeka stane sériový vrah?

Nikto to nevie s istotou, ale je známe, že všetci sérioví vrahovia majú niektoré spoločné znaky: väčšina z nich bola v detstve zneužívaná, prežili nejakú formu traumy, vyrastali v izolácii a osamelosti a svoje násilné fantázie si vyskúšala na zvieratách, než sa presunula na ľudí.

Sérioví vrahovia na dnešnom zozname spáchali obzvlášť hrozné zločiny a všetci sú podozriví z oveľa väčšieho počtu mŕtvych, než za aké boli nakoniec odsúdení.

 

 

Ted Bundy – 35+ potvrdených obetí

Nemusíte byť Američan alebo dieťa 70. rokov, aby ste poznali Teda Bundyho. Bundy je bezpochyby jedným z najodpornejších vrahov v histórii. Jeho spôsob konania spočíval v únosoch, znásilňovaní a rozštvrtení jeho ženských obetí. Ich hlavy si často nechával na pamiatku a rád sa s nimi rôznym spôsobom hral.

Niekoľko hodín pred popravou v roku 1989 sa Bundy priznal k únosu a vražde 30 žien; všeobecne je však známe, že skutočný počet bol oveľa vyšší.

John Wayne Gacy – 33+ potvrdených obetí

Existuje niečo desivé a existuje druh desivého, ktorý presne opisuje klauna zabijaka Johna Waynea Gacyho. Svoju prezývku si vyslúžil vďaka svojej práci klauna Poga na detských narodeninových oslavách. Tento muž však nebavil len malé deti; obtieral sa aj o významných politikov a staral sa o to, aby mu jeho povolanie umožňovalo ľahký prístup k obetiam.

Gacy bol uznaný vinným zo znásilňovania, mučenia a vrážd 33 dospievajúcich chlapcov v priebehu šiestich rokov. Nalákal ich do svojho domu, uškrtil ich alebo udusil a potom ich zakopával pod svojím domom. Gacy bol popravený v roku 1994 prostredníctvom smrtiacej injekcie.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov