Tipy a triky

Ak začnete pravidelne plávať, udejú sa tieto pozitívne zmeny

plávať

videní: 1.5K

3. Môže dôjsť k zvýšeniu celkovej energie

Fyzická aktivita je všeobecne uznávaná pre svoju schopnosť predĺžiť životnosť a zvýšiť hladinu energie. Najmä plávanie si môžu užiť ľudia rôznych vekových kategórií a kondičných úrovní. Začlenenie 30 minútového plávania 3-krát týždenne môže poskytnúť významné výhody pre telo a celkovú pohodu. Plávanie môže zvýšiť rýchlosť metabolizmu, čo pomáha ľuďom zostať fit s minimálnym úsilím.

2. Prínos pre ľudí so zdravotným hendikepom

Ľudia s pohybovými obmedzeniami majú často obmedzené možnosti, pokiaľ ide o cvičenie. Výbornou voľbou však môže byť plávanie, pretože môže pomôcť zmierniť tlak na kĺby a svaly a zároveň ich posilniť. Plávanie tiež ponúka pocit nezávislosti a umožňuje ľuďom cvičiť bez toho, aby sa spoliehali na pomoc iných.

1. Plávanie zvyšuje vašu svalovú hmotu

Plávanie možno nie je ekvivalentom vzpierania, ale je to tak dobre vyvážená aktivita, pri ktorej sa zapájajú všetky svalové skupiny v závislosti od toho, akým štýlom sa rozhodnete plávať. Plávanie môže pomôcť zmierniť svalové napätie a metabolický stres tým, že uvoľní tlak na kĺby a poskytne komplexný tréning. Na budovanie svalov je najlepšie meniť štýly plávania.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov