TOP 10

TOP10: Hotely, v ktorých by si sa hneď chcel ubytovať!

hotely

videní: 2.4K

Hotely sú zvyčajne miesta, kde netrávime veľa času. Spíme tam a naše ťažké kufre necháme v našich izbách, aby sme si mohli šťastne vychutnať všetky tie turistické veci, ktoré tak radi robíme. Niektoré hotely však vyzerajú tak nádherne, že by si mohol zvážiť ich návštevu len kvôli tomu, aby si ich videl! Tu sú niektoré hotely, ktoré by si možno ani nechceli opustiť a radšej by si strávili celú svoju dovolenku v ich vnútri.

1. Amangiri , Canyon Point, Utah, USA

Vyzerá to, že tento hotel je súčasťou prírody. Takže ak sa rozhodneš ubytovať sa tu, určite získaš možnosť prejsť sa po krásnych dunách, náhorných plošinách a pohoriach, ktoré obklopujú toto miesto.

 

 

 

2. Sheraton Huzhou Hot Spring Resort , Huzhou, Čína

Jedná sa o luxusný hotel, ktorý má kvôli svojim tvarom niekoľko prezývok, vrátane „Hotel Podkova“ a „Donut Hotel“. V roku 2013 bol za dizajn a funkčnosť ocenený tretím miestom od Emporis Skyscraper Awards.

 

https://www.instagram.com/p/BouFz1Egufp/?utm_source=ig_embed

 

 hotely

4. Free Spirit Spheres , Vancouver Island, Britská Kolumbia, Kanada

Tieto sférické “stromohotely” môžu zrealizovať tvoje detské sny o živote na strome! A je to úžasný spôsob, ako sa znova spojiť s prírodou!

 

https://www.instagram.com/p/B0PBCNThKMh/?utm_source=ig_embed

 

5. Bivacco Gervasutti , ľadovec Frebouze, Mont Blanc, Taliansko

Tento zaujímavý hotel, pomenovaný po alpskom horolezcovi Giustovi Gervasuttim, sa nachádza na okraji útesu. Je to veľmi obľúbené miesto pre turistiku, lyžovanie a snowboarding a výhľad je veľkolepý!

https://www.instagram.com/p/B0EBVt4Ifjp/?utm_source=ig_embed

 

6. Neemrana Fort Palace , Neemrana, India

 Tento historický hotel z 15. storočia v Rajasthane nie je len jedným z najstarších letovísk v Dillí, ale je tiež úžasný svojimi vysutými záhradami a neuveriteľnými bazénmi!
 

7. Seven Hotel , Paríž, Francúzsko

Tento butikový hotel vám môže priniesť kúzlo do tvojho života – len sa pozri na tú levitujúcu posteľ! Vďaka jedinečnému dizajnu interiéru sa budeš cítiť, akoby si bol vo sne alebo vo filme!
 

8. Sextantio Le Grotte della Civita , Matera, Taliansko

Tento hotel sa nachádza v labyrinte jaskýň zapísaných na zozname UNESCO. Boli zrenovované a teraz tu môžeš bývať a spoznať Taliansko o niečo lepšie.
 

9. Thorngrove Manor Hotel , Adelaide, Austrália

Pobyt v tomto hoteli ti môže spôsobiť pocit, že si v rozprávke. Takže ak hľadáš miesto, kam by si sa mal vydať so svojou vzácnou polovičkou, môže to byť vynikajúca voľba!

 

10. Lloyd Hotel , Amsterdam, Holandsko

Chceš sa zabaviť bez toho, aby si musel opustiť izbu? V tomto hoteli nájdeš hojdačku a hojdaciu sieť, takže sa určite nebudeš nudiť!
 
Zdroj: Instagram | Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov