Foto

Príroda je nepredvídateľná. Tieto fotografie ťa v tom utvrdia

príroda

videní: 1.7K

Príroda je nepredvídateľný element, ktorý nám často dokazuje svoju silu. Fotografie, ktoré ti dnes ukážeme, sú dôkazom toho, že nás ešte stále dokáže ohromiť.

Sme na tejto planéte tak dlho, že si myslíme, že nás už nič nedokáže prekvapiť. Príroda je však mocným pánom a ešte sa nám nepodarilo odkryť veľa z jej tajomstiev. Nasledujúce fotografie ti ukážu, a možno aj pomôžu pochopiť, niektoré javy, ktorými nám príroda ukazuje svoju fantáziu.

Oblaky nad Kamčatkou sú jednými z najpodivuhodnejších, aké sa na našej planéte tvoria. Prúdy vzduchu z nich vytvárajú takéto nádherné vzory.

12-72

Ak si nikdy nepracoval v sade, tak takto nejak to vyzerá, keď sa nestihne, čo by sa malo.

3-92

Aj takto môžu vyzerať ľadové kryštáliky.

14-67

V močiaroch nikdy nevieš, na čo môžeš naraziť…

5-87

Ohnivé tornádo vzniká tak, že oheň vytvára teplo, ktoré stúpa nahor a vytvára tak stĺp. Vďaka vetrom, prichádzajúcim z rôznych strán, sa tento prúd ohňa pomaly otáča a mení sa na tornádo. Ohnivé tornádo patrí k tým výnimočnejším úkazom, ktorými nás príroda fascinuje.

21-24

Dívaš sa na fytoplanktón – druh riasy, ktorý verí, že svetlom odradí predátorov. Kvôli chemickým reakciám sa svietiaci planktón nachádza len v slanom mori. No čo už, snáď ho uvidíš niekde na dovolenke.

16-62

Občas sa oplatí chodiť s hlavou v mrakoch. Možno tam zbadáš aj takúto dúhu.

15-65

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov