Foto

Nápad za nápadom: Aj takto sa dajú využiť nepotrebné veci

nápad

videní: 1.7K

Mať dobrý nápad je občas na nezaplatenie. Výtvory na nasledujúcich fotografiách sú dôkazom toho, že ľudia sú schopní sa vynájsť v každej situácii.

Nápad vytvoriť z veci, ktorá by sa inak stala nepotrebným odpadom, niečo s novým využitím, je skvelý. Hlavne v dobe, kedy má naša planéta problém s nadmernou tvorbou odpadu. Takéto pretváranie je jednou z možností, ako aspoň trochu zmenšiť konzumnosť našej spoločnosti. Stačí k tomu len dobrý nápad a trocha voľného času. Samozrejme, trpezlivosť je tiež veľmi potrebná.

1. Netradičný nábytok z kovových sudov by bol pekným dotvorením posedenia na záhrade.

1-162

2. Na posedenie vonku väčšinou volíme materiály, ktoré vydržia všetky nepriazne počasia. Pneumatiky tak nemusia byť iba súčasťou kvetinovej skalky v tvojej záhrade, ľahko ich môžeš premeniť na pohodlné stoličky, ktoré vydržia akékoľvek počasie.

8-155

3. Takýto stôl by potešil nielen hudobníkov. Staré a nefunkčné piano našlo nové využitie a okrem estetickej hodnoty má aj tú funkčnú.

4-162

4. Lavička vytvorená zo starých počítačových skríň: jednoduché a štýlové posedenie.

12-140

5. Ak patríš aj ty medzi knihomoľov, ktorí by najradšej mali aj steny z kníh, toto je nábytok, ktorý ťa zahreje pri srdci. Nápad, ktorý je ľahko realizovateľný aj u teba doma.

21-56

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov