Foto

Tieto úžasné nápady nám ukážu každodenný život v inom svetle

úžasné nápady

videní: 1.4K

Niekedy si na každodenný život zvykneme až tak, že je ťažké si predstaviť niektoré veci inak. No vedz, že ešte zďaleka nebolo v našom svete vymyslené všetko, a preto stále existuje priestor na inovatívne nápady.

Či už je to auto, ktoré si na parkovisku nájdeš obité od auta stojaceho vedľa alebo environmentálne vylepšenia na verejných toaletách. Každodenný život môže vyzerať aj úplne inak, ako ho vnímame teraz. Presvedčili sa o tom aj ľudia, ktorí pravidelne prichádzajú do styku s týmito nápadmi, ktoré môžeme pokojne označiť za geniálne life-hacky. Presvedč sa sám.

1. Špeciálne zaobchádzanie s obeťami násilia

skvele_napady_20

Obete domáceho násilia, “obchodu s bielym mäsom” či sexuálneho zneužívania to nemajú jednoduché. Často sa totiž boja priznať, že sú obeťami, z obáv, čo si o nich pomyslí okolie. Istá ambulancia prišla s riešením. Stačí, ak si obeť niektorého z týchto činov odtrhne červený prúžok a dostane sa jej špeciálnej súkromnej pozornosti od lekárov a zdravotníckeho personálu. Mimochodom, tento papier s trhacími lístkami sa nachádza na WC.

2. Pietna chvíľka

skvele_napady_19

V istej veterinárnej klinike je sviečka s popisom: “ak je táto sviečka zapálená, niekto si uctieva svojho domáceho miláčika. Prosíme preto o chvíľku ticha.”

3. Hojdačka aj pre deti odkázané na invalidný vozík

skvele_napady_18

4. Čiary na stene pre lepšiu viditeľnosť

skvele_napady_17

5. Ďalekohľad pre farboslepých

skvele_napady_16

Vďaka tomuto ďalekohľadu so špeciálnymi zrkadlami vnútri si môžu krásu istého amerického parku užívať aj ľudia, ktorí majú problém rozoznávať farby.

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov