Zaujímavosti

TOP10 najšialenejších spôsobov, akými chcú ľudia schudnúť

schudnúť

videní: 893

Schudnúť nebýva vždy ľahké. Určite si to zažil už aj ty. Po Vianociach ti zostali nejaké kilá navyše, ktoré sa ťa jednoducho držia, nech robíš, čo robíš. Čo však v snahe schudnúť robia niektorí ľudia, je až neuveriteľné. Toto sú tie najšialenejšie spôsoby, akými sa pokúšajú byť štíhli.

Pokiaľ ide o chudnutie, len málo spôsobov je účinnejších ako staré dobré zdravé stravovanie a cvičenie. Či už je to kvôli netrpezlivosti, zúfalstvu alebo dokonca duševnej poruche, ako je anorexia a bulímia, niektorí ľudia zachádzajú do naozajstných extrémov. Bohužiaľ, takéto “diéty” spravia častejšie viac škody ako úžitku. Drastické spôsoby, akými sa snažia schudnúť mnohí ľudia na svete ťa naozaj šokujú.

1. Vzdušná diéta

WLairdiet-610x407

Populárna je najmä vo Francúzsku, kde sa pojem “l’air fooding” stal akýmsi krycím názvom pre hladovanie. Ak chce človek oklamať telo, aby si myslelo, že jedlo, tak varí, prestiera stôl a prijíma vône jedla.

2. Spiaca diéta

schudnúť

Znie to naozaj lákavo. Avšak princíp tejto diéty je naozaj drastický. Spočíva v tom, že kedykoľvek má človek chuť na jedlo, mal by zjesť len lieky na spanie. A hlad jednoducho prespať. Okrem predávkovanie vzniká pri tejto forme chudnutia aj nebezpečenstvo dehydratácie a ochabnutia svalstva.

3. Modrá farba

WLbluecolor-610x408

Je preukázané, že modrá farba znižuje chuť do jedla. Ak sa teda zvykneš prejedať, skús prestrieť stôl modrým obrusom a obklopiť sa modrými vecami.

 

4. Mononukleóza

schudnúť

Ide o chorobu, pri ktorej nemáš chuť do jedla a preto drasticky rýchlo zhadzuješ kilogramy. Predstav si, že existujú ľudia, ktorí sú natoľko šialení, že sa touto chorobou nechajú dobrovoľne nakaziť, aby schudli.

5. Drunkorexia

WLalcohol-610x407

Keď máš základné znalosti z angličtiny, dôjde ti, že ide o alkoholovú diétu. Princíp spočíva v tom, že akýkoľvek príjem stravy nahradí človek alkoholom. O dôsledkoch snáď nemusíme písať…

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov