Foto

Svadba v desiatich rokoch: Neobyčajne smutný a dojímavý príbeh

svadba

videní: 1.1K

Svadba v desiatich rokoch: Dievčatko, ktoré snívalo o manželstve, sa zosobášilo so svojou detskou láskou vo veku desiatich rokov len niekoľko dní pred smrťou na leukémiu. Emme Edwardsovej diagnostikovali akútnu lymfoblastickú leukémiu v apríli minulého roka, ale rodičia, 39-ročná Alina a 41-ročný Aaron tvrdia, že dúfali, že sa jej podarí chorobu poraziť. V júni sa však rodina dozvedela zdrvujúcu správu, že Emmina rakovina je nevyliečiteľná a zostáva jej len niekoľko dní života.

Alina hovorí, že Emminým snom bolo vziať si o dva roky staršieho priateľa, desaťročného Daniela Marshalla Christophera Williamsa mladšieho, známeho aj ako DJ, pričom dvojica sa predtým pokúšala “zosobášiť” v škole počas obeda, keď mali osem rokov. Rodina a priatelia sa rozhodli spojiť, aby splnili Emmin sen, a 29. júna sa konal obrad, na ktorom sa zúčastnilo 100 hostí, aby sledovali, ako si mladí manželia zväzujú ruky.

POZRIME SA, AKO PREBIEHALA SVADBA S JEJ DETSKOU LÁSKOU

Aaron viedol Emmu k oltáru v záhrade jej babičky, zatiaľ čo ich učiteľka z tretej triedy predniesla prejav o tom, ako sa začal ich vzťah. Emma bohužiaľ 11. júla zomrela, ale mama v domácnosti Alina a zvárač Aaron povedali, že sú vďační, že jej mohli pomôcť splniť si sen ešte pred smrťou.

Alina z Walnut Cove v Severnej Karolíne v USA povedala: “Väčšina detí chce ísť do Disneylandu, ale Emma sa chcela vydať, byť manželkou a mať tri deti. Bola to zlatíčko. Vždy hovorím, že sme museli manželstvo urobiť naozaj zábavným, pretože to bolo všetko, čo chcela.

 

“Na ich svadbe hovoril ich učiteľ a povedal, že sa svadba mala konať o prestávke v škole. Mali družičku a ženícha a deti prišli do triedy s pripnutými kravatami. Bolo to naozaj milé, ale učiteľka povedala, že v jej triede svadba nebude.

“Keď sme sa to s Danielovou mamou dozvedeli, povedali sme si, že ich musíme nechať zosobášiť. Muselo sa to stať super rýchlo. Zorganizovali sme to za menej ako dva dni. Bolo to také vzácne a tak dobre sa to zišlo. Jej otec môže povedať, že ju dal za ženu.

“Svadbu viedol náš priateľ, kamarátka prečítala verš z Biblie a jej najlepšia priateľka bola družičkou. Videli ju všetci, ktorí ju predtým nemohli vidieť. Keď máte rakovinu, ste v ústraní. Emma bola spoločenský motýľ, takže pre ňu bolo ťažké byť ďaleko od všetkých. Prišli jej lekári, sestry, učitelia, rodina, priatelia, všetci.

“Keď sme ju obliekali, mala veľké bolesti. Vyčerpávalo ju to, ale chcela vydržať s liekmi proti bolesti, pretože nechcela na svadbe zaspať. Daniel je tá najmilšia duša, akú ste kedy stretli. Má zlaté srdce a Emmu má naozaj rád.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov