Zaujímavosti

Elon Musk tvrdí, že Cybertruck poslúži aj ako loď

Cybertruck

videní: 932

Elon Musk tvrdí, že jeho nový Cybertruck sa dokáže premeniť na čln. Má vraj dostatočnú vodotesnosť, aby dokázal Muska previezť po cestách, ktoré sú pre neho dôležité.

Samozrejme, Elona Muska by sme mohli brať trocha s rezervou, neraz jeho vyjadrenia neboli až tak pravdivé. Občas sa rád smeje na Twitteri na úkor druhých, prípadne ovplyvňuje trhy a dokonca sa už na Twitteri vysmial aj samotnému Twitteru. Toto vyhlásenie však môže byť v skutočnosti naozaj pravdivé.

Na svojom vlastnom účte povedal, že Cybertruck bude dostatočne vodotesný na to, aby krátkodobo poslúžil ako čln, ktorý dokáže prekonať rieky, jazerá a dokonca aj moria. V zapätí dodal, že sa pomocou neho musí dostať zo SpaceX stanice na South Padre Island, čo zahŕňa aj cestu cez kanál.

Informácii je príliš málo a nemôžeme si byť istí, akú veľkú vodnú plochu dokáže prekonať. Ak by však dokázal preplávať pár metrov, bola by to naozaj perfektná správa. Zostáva nám tak veriť, že ak to Cybertruck naozaj dokáže, tak ho nezastihnú žiadne technické problémy, ktoré majú iné automobily počas brodenia sa.

V každom prípade sú to všetko zatiaľ špekulácie, pretože Cybertruck v skutočnosti ešte nie je k dispozícii. V súčasnej dobe sa vozidlo dá iba predobjednať. Samostatná výroba sa podľa posledných správ nezačne skôr ako v polovici roka 2023. Z týchto správ rovnako vyplýva, že najlacnejšia verzia by sa mohla pohybovať približne na úrovni 40 000 dolárov. To by z tohto auta spravilo zrejme jedno z najpredávanejších elektrických nákladných vozidiel na trhu. A možno aj jedno s najdostupnejších.

Áno, je pravda, že momentálna konkurencia na trhu nie je veľká, no ak sa potvrdia správy o “obojživelnom režime”, jednoznačne bude problematické konkurovať tomuto stroju. Zatiaľ si však musíme počkať a uvidíme aké nove správy sa objavia ohľadne Cybertrucku – Elon Musk si rád robí srandu, takže uvidíme, čo sa ešte dozvieme a čo z toho bude v skutočnosti pravda

 

Zdroj: Unilad topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov