Zaujímavosti

UFO konšpirácie a fakty o únosoch mimozemšťanmi 1. časť

UFO konšpirácie a fakty o únosoch mimozemšťanmi

videní: 2.3K

Medzi ľuďmi pretrváva pevné presvedčenie, že vo vesmíre existuje inteligentný, vysoko rozvinutý život. V rôznych kútoch sveta dochádza na mnohých miestach k pozorovaniu a zachyteniu množstva neidentifikovateľných lietajúcich objektov. Najviac sa však tieto prípady koncentrujú na územie Spojených štátov. Je to kvôli tomu, že sú v súčasnosti jedným z najviac technicky rozvinutých štátov na svete? Predstavujú snáď tieto pozorovania typický strach moderného človeka z ohrozenia ľudskej rasy technikou, ktorú sama vytvorila? Alebo sú založené na niečom, čo reálne existuje?

Od chvíle, odkedy bolo spozorované prvé UFO, počet spozorovaní týchto objektov sa dramaticky zvýšil. Že by naše prvé pokusné kroky do slnečnej sústavy, poprípade do vzdialenejšieho kozmu, vzbudili pozornosť iných – existujúcich – civilizácií, ktoré môžu byť niekoľko násobne vyvinutejšie, ako ľudská rasa? Pripravili sme si v súvislosti s touto tematikou sériu článkov, kde sa pozrieme na to, čo všetko bolo zdokumentované, kde sa UFO objavilo, či miera hodnoverností informácií pochádzajúcich od  ľudí, ktorí sa s mimozemšťanmi streli.  Začíname únosmi mimozemšťanov.

Po druhej svetovej vojne sa zdá, že najčastejšou formou paranormálnych kontaktov sú stretnutia s mimozemšťanmi. Význačnú rolu v tomto prípade hrajú údajne únosy ľudí. Mnoho z jednotlivcov prinášajú vlastnú výpoveď o pozemských aktivitách mimozemšťanov a vzbudzujú tým kontroverzie na túto tematiku. Vyskytujú sa na Zemi skutočne bytosti, pochádzajúce z kozmu, alebo sa tieto únosy dajú vysvetliť aj inak?

Je zaujímavé, že mnohé únosy pričitajúce mimozemšťanom zdieľajú niektoré podobné črty, takže to v určitých prípadoch pridáva na hodnovernosti údajných únosov. Mnoho unesených ľudí popísalo, že boli zo svojho normálneho prostredia prenesení do cudzieho dopravného prostriedku pomocou jasného svetla. Ako náhle ich mimozemšťania dostali pod kontrolu, uskutočnili na nich mnohé pokusy. Niektoré osoby vypovedali o telepatickej komunikácii so svojimi dočasnými hostiteľmi. Časť ľudí, ktorí prežili takúto udalosť popisuje svoju skúsenosť ako trýznivú, iní naopak vypovedali, že zažili silný pocit empatie a porozumenia. Názory týchto ľudí sa rôznia, často hovoria o tom, že mimozemšťania sem prileteli, aby zasiahli do našich problémov  a konfliktov a pomohli nám zabrániť vlastne skaze. Unesení ďalej popisujú, že im boli do mozgu zavedené implantáty, väčšinou nosom alebo ústami. Iní sa zasa sťažujú, že im mimozemšťania odobrali reprodukčné orgány a ponúkajú domnienky v súvislosti s pokusom mimozemšťanov založiť hybridnú rasu krížením mimozemšťanov s ľuďmi. Dokonca sa vyskytujú aj bizarné konšpiračné teórie o infiltrácii mimozemšťanov do najmocnejších vlád na Zemi.

Zdroj: Wiki | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov