Foto

Bizarné oblečenie, ktoré vyvoláva príliš veľa otázok

bizarné oblečenie

videní: 514

Bizarné oblečenie, ktoré vyvoláva príliš veľa otázok: Aj dizajnéri sú len ľudia a môžu mať zlý deň alebo neúspešný experiment. Niektorí z nich tak veľmi túžia vyniknúť, že svoje “majstrovské diela” vytvárajú zámerne.

Moderný človek je zvyknutý byť neustále prekvapovaný. A dizajnéri si museli dať záležať na tom, aby premenili obyčajné veci, ktoré poznáme od detstva, či už ide o tenisky s odstránenou vrchnou časťou, vázu zo silikónu, tvar fľaše alebo obyčajný držiak na lyžicu premenený na niečo veľmi nečakané. Všetky tieto veci nielenže vyzerajú cool, ale sú aj veľmi praktické.

Na svete žije takmer 8 miliárd ľudí a je sotva možné, aby všetci mali rovnakú predstavu o logike a estetike. Preto nám niektoré návrhy pripadajú trochu exotické a záhadné. Veríme, že veci by mali byť krásne, funkčné a nákladovo efektívne – ale týmto návrhom chýba buď jeden z týchto prvkov, alebo všetky.

Nevadilo by nám zaobstarať si takmer všetko z tohto zoznamu (obzvlášť nás zaujal závesný stan), pretože si ceníme kreativitu a inovácie, pokiaľ ide o obyčajné veci. Pripravili sme výber tých najzábavnejších dizajnérskych zlyhaní vôbec. A ak si článok prečítate až do konca, nájdete dôkaz, že sa to netýka len oblečenia.

Bizarné oblečenie, ktoré vyvoláva príliš veľa otázok

Na čo výrobca myslel?

Opatrná push-up podprsenka

Prosím, nenoste toto tričko okolo pása

Nie je to najlepšia potlač na legíny…

Mohli by byť topánky ešte viac rybárske?

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov