Zaujímavosti

Spôsob podávania rúk môže o tebe prezradiť oveľa viac, ako si myslíš

spôsob podávania rúk

videní: 576

Spôsob podávania rúk o tebe môže prezradiť oveľa viac, ako si myslíš. Ak neveríš, tak pokračuj v čítaní tohto príspevku.

Spôsob podávania rúk môže veľa povedať o dôvere, úmysle, kontrole, strachu, zastrašovaní a dokonca aj o nedostatku rešpektu. Stačí sa iba naučiť čítať túto jednoduchú, ale informatívnu reč tela. V redakcii nás tento príspevok zaujal, tak dúfame, že sa bude páčiť aj tebe. Ak ťa môžeme poprosiť, skús ho zdieľať medzi svojich priateľov. Možno sa aj oni radi dozvedia, čo všetko o nás prezradí obyčajné podávanie rúk.

Obe ruky

Ak je druhá ruka na zadnej strane ruky druhého človeka, tak to znamená, že osoba akceptuje dominanciu toho druhého, no zároveň chce viesť diskusiu. Ukazuje aj to, že osoba je čestná a otvorená komunikácii. Ak je však druha ruka umiestnená na vrchu ruky druhého človeka, môže to znamenať nedostatok dôvery a takéto podanie ruky môžeme brať ako istú formu sebaobrany.

Dominantné podanie ruky

Takáto osoba ukazuje svoju dominanciu a môžeme ju dokonca považovať za agresívnu. Osoba v podstate hovorí “Ja som tu šéf, nestarám sa o to, čo si myslíš a nakoniec budem mať ja posledné slovo”. Otáčanie ruky je znamená “prevzatie” kontroly nad inou osobou.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov