Foto

Vtipní učitelia, ktorí si urobili srandu z ich študentov

vtipní učitelia

videní: 683

Vtipní učitelia, ktorí si urobili srandu z ich študentov: Mnohým sa môže zdať, že učitelia v škole sú nudní, ale tí, ktorí si to myslia, pravdepodobne nikdy v živote nemali naozaj dobrého učiteľa. Stačí sa pozrieť na úžasných chlapcov nižšie a svoj názor na učiteľov nadobro zmeníte.

Individuálne vlastnosti človeka mu často pomáhajú v profesionálnej sfére. Je napríklad dokázané, že zmysel pre humor učiteľa pozitívne ovplyvňuje návštevnosť jeho hodín aj študijný pokrok študentov, zatiaľ čo ústretovosť a láskavosť dokáže pritiahnuť aj toho najzarytejšieho “päťkára”.

Byť učiteľom je náročná, ale vzrušujúca práca. Počas skúškového týždňa môžu vidieť, ako si študent vytiahne z batohu vankúš a ide spať, a dokonca aj ich pes môže skomplikovať prácu tým, že študentovi zje domácu úlohu.

Ako si môže moderný učiteľ udržať pozornosť poslucháčov, ak jeho študenti počas hodiny neustále používajú telefóny a nemajú chuť sadnúť si ku knihám?  Zdá sa, že učitelia musia prísť na to, ako žiakov ohromiť, prekvapiť a inšpirovať všetkými možnými prostriedkami vrátane mimoriadnych umeleckých schopností, riskantných experimentov, priateľského prístupu a podpory.

Niektorí učitelia sú prekvapivo dobrí v zosmiešňovaní iných – jednoducho preto, že môžu! A my sa už nevieme dočkať, kedy vám ukážeme dôkazy.

Vtipní učitelia, ktorí si urobili srandu z ich študentov

Je to veľmi tenká hranica medzi skvelým a divným kostýmom

Pohodoví učitelia sa vždy radi zabávajú. (1970)

Takto by sa mala učiť matematika v škole

Sú veľmi kreatívni a otvorení

Niektorí vyzerajú ako kríženec Wolverina a Tučniaka a je im to jedno

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov