Zaujímavosti

Perfektné vychytávky! Títo ľudia svoju prácu milujú!


videní: 465

Dizajnéri a obchodníci majú vždy čo robiť, ale zatiaľ čo niektorí pracujú len na zarábaní peňazí, iní odborníci si myslia, že pohodlie ich klientov je najdôležitejšia vec. A pre šťastie klienta sa oplatí urobiť čokoľvek: premyslené návrhy a služby sa v dnešnej dobe okamžite objavia na internete, a tak dostanú títo ľudia to, čo si zaslúžia. Stačí sa pozrieť na hojdačky pre dospelých alebo zámok na WC, ktorý možno použiť aj ako poličku pre odloženie telefónu. Takéto veci mohol vytvoriť iba skutočný génius. A dnes tieto vychytávky uľahčujú život mnohým ľuďom. Zlepšia ti deň už len tým, že existujú. Ktorú z nich by si chcel mať možnosť využiť ty?

Táto hojdačka umožňuje rodičom hojdať sa spolu so svojím dieťaťom namiesto toho, aby ho tlačili postojačky.

Tento záchodový zámok slúži zároveň ako polička, na ktorú si môžeš odložiť svoj mobilný telefón či peňaženku, kým vykonávaš potrebu. Takže  sa už nestane, že by si odišiel bez toho, aby si si so sebou vzal aj svoje veci. Takéto vychytávky sú na nezaplatenie! 

Naše miestne noviny majú plnú stránku mačiek, ktoré môžete použiť ako papier na balenie darčekov

Tento toustovač vám upečie chlieb “o trocha viac”

Tento obchod v Japonsku automaticky vypočítava výslednú sumu, ktorú máš zaplatiť za nákup, keď vložíš košík do vyznačenej oblasti. Deje sa to pomocou značiek RFID na výrobkoch.

Použi hojdačku a nabi si svoj telefón!

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov