Foto

Rodičia, ktorí si zaslúžia ocenenie za najlepšiu fotografiu svojho dieťaťa

rodičia

videní: 1.7K

Rodičia, ktorí si zaslúžia ocenenie za najlepšiu fotografiu svojho dieťaťa: Nič nezachytí výnimočné okamihy v živote dieťaťa tak presne ako fotografia zhotovená v správnom okamihu. A práve tie, ktoré rodič vyfotí nečakane, za tých najneočakávanejších okolností, sa nakoniec stanú našimi obľúbenými suvenírmi, pretože dieťa premení náš život na škatuľu plnú nekonečných emócií. Ktoré sa zasa môžu stať celoživotnými cennými spomienkami, ak ich náhodou zachytíme na fotoaparát.

Jeden múdry muž raz povedal: “Mlčanie je zlaté, pokiaľ nemáte deti, potom je mlčanie jednoducho podozrivé.” Ťažko s tým polemizovať a všetci vieme, že nechať deti na pár minút osamote môže niekedy viesť k nepredvídateľným následkom.

A niekedy zase rodičia robia veci, z ktorých ich deťom padá čeľusť. Sú príliš leniví na to, aby po sebe upratali, vtrhnú do miestnosti počas online hodiny svojho dieťaťa a požadujú, aby ich rozmaznávali, keď sú choré, akoby boli ešte malé.

Veríme v oslavu týchto prchavých okamihov, ktoré nám pripomínajú, aké čarovné a niekedy až neskutočné môže byť detstvo. Podelíme sa s vami o niekoľko fotografií, ktoré vám dodajú osviežujúcu iskru detskej nevinnosti.

Rodičia, ktorí si zaslúžia ocenenie za najlepšiu fotografiu svojho dieťaťa

Malý bozk od veľkej kravy

Starý otec mu daroval jeho prvú 100-dolárovú bankovku

Kŕmenie čajky ešte nikdy nevyzeralo tak nádherne

“Môj syn je posadnutý našou práčkou, tak som s ním urobil túto fotku.”

“Konečne sa mi podarilo zachytiť synovo zdvihnuté obočie na kameru.”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov