Zaujímavosti

Tetovania a ich skrytý význam: Tieto sú najnebezpečnejšie

tetovania

videní: 1.6K

Tetovania majú svoj význam, teda aspoň drvivá väčšina z nich. A dôvod? Pretože tetovanie je oveľa viac než obyčajný obrázok, ktorý si dá niekto vytetovať na svoje telo.

Dokonca niektorí ľudia tvrdia, že pokiaľ tetovanie nezodpovedá osobnosti človeka alebo jeho sociálnemu postaveniu, tak sa tento človek dopúšťa morálneho priestupku. Niektoré tetovania sú dokonca zakázané a v niektorých častiach sveta by si sa práve vďaka nim dostal do poriadnych problémov. Poďme sa teda spoločne pozrieť na tieto najnebezpečnejšie tetovania na svete.

Slza

Vytetovaná slza v kriminálnom svete znamená, že majiteľ tohto tetovania spáchal vraždu, alebo sa o ňu pokúsil. Mnoho ľudí si však necháva vytetovať slzu aj po strate člena rodiny, alebo gangu. Takéto tetovanie nie je pre srandu, pretože vo väzenskom svete ťa môže dostať do poriadnych problémov, najmä ak si si ho nechal vytetovať iba pre zábavu. Väzni totiž veria v to, že každý väzeň si svoje tetovanie musí “zaslúžiť”.

Budha

Obraz každého boha na tele je obrovským rúhaním a preto turisti s takýmto tetovaním často končia na policajných oddeleniach – najmä v budhistických krajinách.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov