Foto

Ľudia, ktorí zjavne nerozumeli svojej pracovnej náplni

ľudia

videní: 1.7K

Ľudia, ktorí zjavne nerozumeli svojej pracovnej náplni: Ľudia mnohokrát hovoria o zdravom rozume, ale pravdou je, že nie vždy sa používa. Keby sa používal, všetko okolo nás by bolo dokonalé. Ale možno je dobre, že ľudia rozmýšľajú inak, aj keď to znamená, že sa robia chyby. A nie je nič zábavnejšie ako ľudia, ktorí robia veselé chyby, ktoré nám dávajú dôvod na úsmev.

Niektorí šéfovia a psychológovia sa zhodujú v tom, že mnohí ľudia majú problém byť v práci produktívni. Je to čiastočne spôsobené technológiami, ktoré vedú k tomu, že nás naše prístroje odpútavajú od iných dôležitých úloh. No vážnejším dôvodom je, keď ľuďom chýba orientácia a robia prácu, ktorá ich nezaujíma. Dúfajme, že ich chyby nie sú vážne, ale zábavné, na ktorých sa môžeme pobaviť.

Každému sa niekedy v práci nedarí – asi budete súhlasiť, že aj drobné problémy, ako sú chyby v dokumentoch alebo nedodržanie termínov, môžu mať vplyv nielen na výsledky, ale aj na vašu náladu. Existujú však ľudia, ktorých pracovné neúspechy sú také pôsobivé, že sa odhalia na internete a stanú sa tam slávnymi.

Ľudia, ktorí zjavne nerozumeli svojej pracovnej náplni

“Prenajímateľ povedal, že inštaluje sprchové dvere.”

“Aha, áno… oprava zeme, ehm.”

“Nie je mojou úlohou, aby brána fungovala, keď inštaluje trubky.”

“Zaujímalo by ma, čo bolo skôr.”

“Musím trpieť pohľadom na to vždy, keď idem nakupovať.”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov