Zaujímavosti

Veci, ktoré pravdepodobne nebudú o 25 rokov existovať

veci

videní: 1.2K

Veci, ktoré pravdepodobne nebudú o 25 rokov existovať: Svet sa za posledných 25 rokov veľmi zmenil a bude sa meniť aj naďalej. V roku 1999 sme sotva mali mobilné telefóny, internet alebo počítače schopné niečoho podobného ako teraz. Radi predpovedáme budúcnosť a autori sci-fi sa o to neustále snažia, ale je nemožné presne vedieť, ako bude svet vyzerať.

Ale zatiaľ čo každý rád premýšľa o tom, aké nové veci sa v budúcnosti objavia, neradi premýšľame o tom, čo zmizne. So zmenou prichádza aj zánik a veľa vecí už odchádza cestou dinosaura. Týchto 25 ľudí na portáli Ask Reddit uviedlo svoje teórie o technológiách, trendoch a javoch, ktoré do roku 2049 určite zmiznú.

Dúfajme, že tento súčasný volebný cyklus odradí ľudí od starších politikov. Ľudia ako Dianne Feinstein a Mitch McConnell by nemali zastávať svoje funkcie tak dlho, ako ich zastávali, a osemdesiatnici v úradoch sú niečo, čo, ako dúfa jeden človek, zmizne v najbližších 25 rokoch. Aspoň vieme, že títo konkrétni starší politici tu už pravdepodobne nebudú.

Veci, ktoré pravdepodobne nebudú o 25 rokov existovať

56754 rôznych streamovacích služieb, čo je viac, ako ktokoľvek kedy zaplatil za káblovú televíziu

Pomaly vidíme, ako v nemocniciach vymiera papierovanie ako zdravotné sestry. Často premýšľam o tom, ako si budú zamestnanci v budúcnosti myslieť, že je šialené, že som pracovala, keď sa ešte používal papier. Všetko je teraz online

Dlhé dochádzanie do práce, dúfam. Práca z domu sa pomaly presadzuje medzi pracovníkmi, a to z dobrého dôvodu, ale generálni riaditelia sa nás zrejme zúfalo snažia s kopancami a krikom dostať späť do kancelárie

Dúfajme, že rodinní vlogeri

Dúfam, že to budú plasty na jedno použitie

Faxy v kanceláriách

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov