Foto

TOP 10: Takto vyzerali obchody v minulosti!

obchody

videní: 2.1K

V dnešnej dobe už riešime aj to, či je vhodné ísť nakupovať v teplákoch. Niekedy tam chodili dokonca s natáčkami na hlave. Neveríš? V tomto článku ti prinášame TOP 10 starých fotografií, na ktorých sú obchody v Amerike. Zmena je naozaj neuveriteľná!

Na nasledujúcich fotografiách môžeš vidieť rôzne americké obchody v rôznych minulých obdobiach. Nakupovanie priamo z vášho mini auta? Predavačky v krásnych rovnakých uniformách? Dvojlitrové sklenené fľaše na Pepsi? Je až prekvapivé akou transformáciou prešli. Pozri sa sám.

15. Keď boli ešte všetky fľaše na nápoje sklenené, to sa písal rok 1980.

14. Keď všetko muselo byť tip-top, tak prečo nie aj pokladníčky? Táto fotografia pochádza z roku 1962, bola nasnímaná v Encine v Californii a vidieť na nej môžeš obchod Piggly Wiggly Continental.

13. V 1960 to veľmi neriešili. V móde bolo nakupovať aj v natáčkach. Tieto žienky si to namierili rovno do obchodu Grocery shopping.

12. V supermarketoch Publix si zakladali na širokých uličkách a samoobslužných pultoch s mliečnymi výrobkami. Na prezentáciu týchto “vymožeností” si zvolili nápaditý spôsob. V roku 1957 si kupujúci mohol pokojne nakúpiť v malom aute.

11. Plechovky naukladané do pyramídy si už určite videl niekde vo filme. Takto vyzerali obchody Grocery v roku 1920.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov