Zaujímavosti

Aký je to pocit umierať? Lekár vysvetľuje, čo vieme

umierať

videní: 661

Vieš aký je to pocit umierať a čo prežívajú ľudia posledné minúty pred smrťou? Lekár to vďaka získaným poznatkom aspoň čiastočne vysvetlil.

Aj keď nevieme, či existuje niečo po smrti, vieme presne, čo sa stane v momentoch pred koncom. Dr. Kathryn Mannix ťa prevedie niekoľkými poslednými krokmi, ktoré naše telo absolvuje pred smrťou.

Rovnako ako pôrod, aj umieranie je telesný proces s určitými štádiami a rozpoznateľným vývojom. Rovnako ako pri narodení sa aj proces umierania môže líšiť u každého človeka. Lekárska podpora je niekedy potrebná, aby bolo umieranie čo najmenej bolestivé a “najpohodlnejšie”.

 

 

Keď človek začína umierať, tak väčšina ľudí stráca chuť do jedla a pitia. To je normálne, pretože prijímanie potravy stojí človeka veľa energie.

Umierajúcim ľuďom neustále chýba energia. Mnohí z nás zažili hlbokú únavu spôsobenú chorobou: stav ťažkej chrípky, kedy sme sa nemohli postaviť z postele alebo ohromnú únavu, keď sa zotavujeme po operačnom zákroku. Spánok zvyčajne dobíja našu energiu a môže byť súčasťou regenerácie, no na konci života má spánok postupne menší vplyv na naše telo.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov