TOP 10

Inovácie, ktoré boli prezentované ako úžasné, ale boli úplne hrozné

inovácie

videní: 1.9K

Inovácie, ktoré boli prezentované ako úžasné, ale boli úplne hrozné: Často sa stáva, že sa naplnia slová doktora Iana Malcolma z Jurského parku, kde sa inžinieri a produktoví manažéri príliš zaoberajú tým, “či by mohli, alebo nemohli, že sa nepozastavia nad tým, či by mali”.

Niekto sa spýtal: “Čo patrí medzi najhoršie inovácie v nedávnej minulosti, ktoré boli prezentované, akoby to bola inovácia?” A ľudia sa podelili o najhoršie príklady. Pohodlne sa pri čítaní usaďte.

Inovácie, ktoré boli prezentované ako úžasné, ale boli úplne hrozné

Zbavenie sa konektorov na slúchadlá, externých SD kariet a vymeniteľných batérií v telefónoch. Kedysi boli smartfóny v mnohých ohľadoch oveľa lepšie.

Zmena niektorých produktov, najmä softvéru, z modelu “kúpiš, vlastníš” na modely založené na predplatnom, ku ktorým po skončení predplatného stratíte prístup.

Dotykové tlačidlá nahrádzajú fyzické tlačidlá. Najmä v autách.

“Od 29. januára budú filmy a televízne programy Prime Video obsahovať obmedzené množstvo reklám. To nám umožní pokračovať v investíciách do atraktívneho obsahu a tieto investície dlhodobo zvyšovať,”

Kultúra prepitného v USA po skončení COVIDu. Nemôžem si kúpiť ani kávu bez toho, aby odo mňa niekto nežiadal prepitné. Na to sa vykašlite.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov