Foto

Panorámy, ktoré sa vymkli spod kontroly a dopadli smiešne

panorámy

videní: 2.1K

Keď si predstavíme panorámy, okamžite sa nám vybavia nádherné zábery mohutných kaňonov alebo veľkolepých pohorí od Ansela Adamsa. Odborníci ako on robia tieto fotografie neuveriteľne ľahko, ale v skutočnosti je oveľa pravdepodobnejšie, že sa panorámy nepodaria.

Panoramatické fotografie nie sú dokonalé pre každé prostredie, ale keď sú urobené správne, môžu byť úplne veľkolepé. Žiarivý oranžový a ružový západ slnka alebo ohromujúca fotografia Veľkého kaňonu môžu vyzerať úžasne, ak sú vyhotovené v panoramatickom štýle. Keď však ide o nás amatérov, je neuveriteľne ľahké panoramatickú fotografiu pokaziť.

Ani neviem, koľkokrát som sa pokúsil o fotenie a skončilo to bizarnou, rozhádzanou kašou. Vtipné, ale nie presne to, čo som chcel. Ale zrejme nie som zďaleka jediný, kto to zažil, ako dokazuje redditová stránka “Panoramics Gone Wrong”

Vybrali sme sa na túto redditovú stránku a zozbierali sme niektoré z tých najzábavnejších fotografií. Od dvojhlavých psov až po autá, ktoré boli zmačkané na takmer prach, užite si prechádzanie týchto fotografií.

Panorámy, ktoré sa vymkli spod kontroly a dopadli smiešne

Horský obor

Dnes som sa pokúsil urobiť panoramatickú fotografiu Eiffelovej veže, dopadlo to prekvapivo dobre!

Chcete si pohladkať môjho psa?

 

Povedali nám, že je to mix huskyho, ovčiaka a horského psa, ale máme podozrenie, že v rodokmeni sú aj húsenice alebo stonožky…

Môj telefón má funkciu širokej selfie podobnú panoráme. Aby fungovala, musíte sedieť nehybne. Moja priateľka si kýchla a stalo sa toto

Divný turistický autobus. Krátky autobus

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov