Foto

Najtvrdohlavejší obyvatelia sveta, ktorí sa odmietli odsťahovať

odsťahovať

videní: 2.4K

Dnes si ukážeme fotografie budov, ktorých majitelia sú zrejme tými najtvrdohlavejšími obyvateľmi sveta, pretože sa odmietli odsťahovať zo svojich domov.

Všetci milujeme ľudí, ktorí si jednoducho idú za svojimi cieľmi, nenechajú sa šikanovať a ani ovplyvňovať. Postavia sa za seba a svoje práva tvárou tvár všetkým mocným korporáciám a vládam. Takýto ľudia nám dávajú všetku nádej, že aj my, malí ľudia máme v rukách určitú moc. A čo že majú spoločné najtvrdohlavejší obyvatelia s ľuďmi, ktorých sme spomínali vyššie? No predsa tu moc a nebojácnosť. Odmietli sa odsťahovať aj napriek rôznym nariadeniam a príkazom kvôli novostavbám. Ich obydlia tam ostali stáť ako také stĺpy z doby antickej. Takéto prípady sa udiali najmä v Číne ale nájdeme ich aj v rôznych kútoch sveta. Poď sa teda spoločne s nami pozrieť na týchto tvrdohlavých obyvateľov, ktorí dokázali povedať nie!

Najtvrdohlavejší obyvatelia:

10. Edith Macefield

Odmietla predať svoj dom aj po tom, čo jej bolo ponúknutých až 1 milión dolárov. Jej dom sa stal inšpiráciou pre rozprávku HORE.

9. Mary Cook

Odmietla predať svoj úzky a úchvatný dom aj napriek tomu, že všetky susedné domy boli zničené. Dnes jej dom susedí v tesnej blízkosti dvoch vysokých budov. Fotografia vyzerá ako podarená ilustrácia z detskej knihy.

8. Vera Cooking

Najprv ho odmietla predať staviteľovi kasína, ktorý tak musel stavať okolo domu. Neskôr ho nepredali ani samotnému Donaldovi Trumpovi.

7. Melbourne, Austrália – majiteľ sa rozhodol, že dom nepredá

6. Polovičný dom

Jeden z obyvateľov Toronto Duplex sa rozhodol, že svoju časť domu nepredá a tak ho rozdelil na polovicu.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov