Foto

So ženou je život ťažký, bez nej ešte ťažší

ženou

videní: 1.6K

Život so ženou je niekedy naozaj obtiažny. Zvyknúť si na jej vrtochy, chybičky a vlasy, vlasy everywhere… A milovať ju s tým všetkým, to chce naozaj poriadneho chlapa. Dokazuje to aj umelec Yehuda Adi Devir, ktorý podáva cez vtipné ilustrácie výpoveď o strastiach a radostiach každodenného života s jeho ženou Mayou. 

So ženou ťažko, bez nej ešte ťažšie… povedal si zrejme jedného dňa umelec a ilustrátor z Tel-Avivu a začal tvoriť. Výsledkom je zbierka vtipných komiksových ilustrácií, ktoré stvárňujú bežné okamihy života všetkých párov.  Yehuda Adi Devir si tieto malé veci vie vychutnať. Jeho diela perfektne zachytávajú bežné dobrodružstvá života a jeho romantický vzťah so ženou.

“Moja žena Maya a ja sme spolu takmer 8 rokov,” povedal Yehuda pre Bored Panda. “Naša komiksová séria “Jeden z tých dní” je založená na skutočných okamihoch, ktoré sa nám stali. Išlo mi o vytvorenie zábavných spomienok ilustráciou.”

Maya je sama umelkyňa a spolupracuje so svojím manželom na sérii zábavných obrázkov. “Zvyčajne po tom, čo sa stane niečo zaujímavé v našom bežnom živote vytvárame koncept a urobíme niekoľko grafických kompozícií,” dodal Yehuda. “Potom si sadnem k stolu a začnem pracovať. Keď skončím, Maya pridá svoje návrhy na zlepšenie. Zvyčajne má pripomienky k použitej farebnej škále, typografii a tak ďalej. Celý tento proces netrvá viac ako jeden deň.”

Možno si už niekde zachytil aj iné ilustrácie tohto talentovaného umelca. Toto nie je jeho prvá séria. Na všetkých výtvoroch je badateľné, že ho tento typ umenia naozaj baví. TOP10 ti prináša pár jeho posledných výtvorov.

 

1. Svetový pohár – Komu fandíme?

so ženou

2. Je to živé!

so ženou

 

3. Dobré ráno… kráska?

so ženou

 

4. Maya už má Instagram

so ženou

 

5. Prečo zmizlo všetko jedlo?!

so ženou

6. Chutí ti to, zlatko? 

so ženou

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov