Foto

Domáce zvieratá, ktoré urobili z Vianoc nezabudnuteľné sviatky

domáce zvieratá

videní: 4.2K

Domáce zvieratá, ktoré urobili z Vianoc nezabudnuteľné sviatky: Domáce zvieratá sú súčasťou Vianoc, odkedy si ich pamätáme. Rudolf s červeným nosom je len jedným z príkladov ikony tohto obdobia. A aký by to bol betlehem bez niekoľkých oslíkov, oviec a kôz?

Tieto sviatky sú pravdepodobne jedným z najradostnejších období roka a bez našich domácich zvierat by to nebolo ono. Iste, možno by si pri kolísaní okolo vianočného stromčeka niečo zlomili, ale práve preto ich máme ešte radšej.

Na oslavu končiaceho sa roka sme vybrali niektoré z najlepších momentiek domácich miláčikov zachytených počas Vianoc. Od bitiek s borovicami až po stretnutia so Santa Klausom – títo malí spoločníci nám určite spríjemnia sviatky.

Vianoce sú skvelou príležitosťou podeliť sa o zábavu, radosť a kúzlo tohto obdobia s našimi domácimi miláčikmi. A možno ich aj trochu rozmaznávať. Ak hľadáte zábavné aktivity, ktoré môžete počas sviatkov robiť so svojimi chlpatými priateľmi, máme pre vás tipy.

Domáce zvieratá, ktoré urobili z Vianoc nezabudnuteľné sviatky

Každé Vianoce sa dokonale dostane aspoň na jednu fotku. Zoe bude mať za 3 týždne 16 rokov

Šťastné a veselé sviatky! Manželka ma požiadala, aby som urobil vianočné fotografie nášho dieťaťa. Zrejme nemyslela toto

“Moja práca tu skončila”

Myslím, že vie, ktorý je jeho vianočný darček

Naša mačka s vianočným stromčekom

Na Vianoce mal na večeru steak. Nemohol tomu uveriť

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov