Zaujímavosti

Falošná láska: Nenápadné znaky a ako ich rozpoznať

falošná láska

videní: 952

Falošná láska: Nenápadné znaky a ako ich rozpoznať? Ak ste vo vážnom a oddanom vzťahu a konečne sa rozhodnete povedať: “Milujem ťa,” len aby ste sa dočkali odpovede od “ďakujem” až po úplné mlčanie, váš svet sa zrúti. A teraz začnete uvažovať, či je k vám druhá osoba taká úprimná a otvorená, ako ste si mysleli. Ale ich neschopnosť otvoriť sa vám o svojich pocitoch by vás určite mala prinútiť zamyslieť sa nad vecami.

 

 

Radi by sme vás upozornili na 8 červených vlajok, ktoré naznačujú, že vaša láska môže byť skutočne falošná láska.

Falošná láska: Nenápadné znaky a ako ich rozpoznať

Svoju lásku vyznávajú viac na sociálnych sieťach a v kruhu priateľov ako v súkromí

Uverejňovanie jednej fotografie za druhou na Instagrame, na ktorých sa chválite, aký ste skvelý pár, je obrovským znakom neistoty. Navyše, ak je váš partner k vám milý a pozorný len vtedy, keď ste vonku s priateľmi, malo by to byť varovným signálom. Ich náklonnosť by nemala prestať, keď ste doma sami. Ak teda prestanú láskyplné gestá a začne sa mlčanie za zatvorenými dverami, potom váš partner rád predvádza “predstavenie náklonnosti” pre spoločnosť.

Je veľmi pravdepodobné, že váš partner meria svoje šťastie úrovňou úspešnosti vášho vzťahu. Ak teda ľudia na internete komentujú, aký ste skvelý pár, premieta sa to do jeho šťastia. A oni považujú váš vzťah za úspešný dovtedy, kým je vaša prítomnosť na internete vnímaná pozitívne.

Vaše rozhovory sú suchšie ako saharská púšť

Zdravý a hlboký vzťah si vyžaduje, aby boli obaja partneri otvorení rozhovoru o sebe a o svete okolo nich. Váš partner však nezačne rozhovor, pokiaľ od vás niečo nepotrebuje. A aj keď sa pokúsite začať diskusiu, zdá sa, že ho vôbec nezaujíma, čo hovoríte. V témach nie je absolútne žiadny progres a dokonca aj témy, ktorých sa dotknete, sú super nudné a krátke.

Snažia sa zmeniť vás a vaše zvyky

Obaja môžete mať určité vlastnosti, ktoré sa vám na tom druhom nepáčia. Falošná láska sa dá taktiež poznať aj tak, že váš partner bude pravdepodobne chcieť zmeniť veci, ktoré sa mu na vás nepáčia. V podstate od vás žiadajú, aby ste obetovali svoje vlastné ja, aby ste mohli vyhovieť im a ich potrebám. Stavajú sa nad vás a váš vzťah, a ak sa nebudete riadiť ich požiadavkami, budete mať veľké problémy.

Nespolupracujú s vami pri hľadaní riešení problémov

Konflikty a nezhody sú vo vzťahoch bežné a na ich vyriešenie je potrebná práca oboch partnerov. Obaja musíte prijať svoju zodpovednosť a stretnúť sa niekde uprostred. Váš partner však o nič z toho nemá záujem a len odchádza a čaká, kým sa búrka upokojí. Jednoducho nemá záujem počúvať vaše starosti.

Nielen to, ale zdá sa, že im nezáleží na vašich pocitoch a na tom, ako vás mohli zraniť. Milujúci partner by sa mal zaujímať o vás a o to, ako vás jeho konanie negatívne ovplyvňuje. Nemal by do vás rýpať, aby ste dostali odpoveď, ktorá nič nerieši.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov