Zaujímavosti

Jeseň a zima na jednej fotke: Aj takto vyzerá nádherná Transylvánia

Transylvánia

videní: 470

Transylvánia. Slávna časť Rumunska, ktorú preslávil najmä spisovateľ Abraham Stoker so svojim dielom o upírovi grófovi Draculovi. Tento príspevok ale nemá s upírmi nič spoločné. Transylvánia totiž ponúka omnoho viac krásy, ako si myslíme.

“Som profesionálny a viacnásobne ocenený fotograf z Rumunska, aby som bol presnejší z “krajiny zámkov”,” hovorí o sebe autor nasledujúcich fotografií Szabi Ignácz, ktorého domovom je práve Transylvánia a pokračuje: “Kraj Covasna je skutočne nádherná destinácia s fascinujúcou krajinou. Vymyslel som si vskutku zložitý projekt, no nakoniec sa mi ho podarilo dotiahnúť do úspešného konca.”

“Chcel by som vám ukázať svoje obľúbené miesta unikátnym spôsobom, vyfotografované zhora, spájajúce dve ročné obdobia na jednej a tej istej fotografii,” pokračuje o svojej sérii Szabi. Avšak, nech radšej jeho fotografie rozprávajú príbeh namiesto neho, pretože raz vidieť je lepšie ako tisíckrát počuť. Mimochodom, vedel si, že Transylvániu je u nás možné poznať aj pod názvom “Sedmohradsko”?

1.

transylvania_7

2.

transylvania_6

3.

transylvania_5

4.

transylvania_4

5.

transylvania_3

6.

transylvania_2

7.

transylvania_1

Zdroj: Instagram | dronemob.ro | BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov