Foto

Tieto bábätká jednoducho vedia, ako spraviť fotografiu nezabudnuteľnou!

bábätká

videní: 677

Bábätká sú snáď to najroztomilejšie, čo na tomto svete máme. Tie neuveriteľne rozkošné fotografie, ktoré sa šíria po internete, ťa jednoducho nemôžu nechať chladným. Pri pohľade na takéto fotky je samozrejmé, že aj tvoje srdiečko zapiští po podobných profesionálnych záberoch, ktorými by si sa mohol pýšiť vo svojom rodinnom albume a ukazovať ich hrdo všetkým kamatárom a príbuzným. Nie vždy to však dopadne podľa predstáv.

Všetci sa dokážeme dlhé chvíle roztápať nad nádherne nastajlovanými fotografiami bábätiek, ktoré vyzerajú tak neuveriteľne nežne a bezbranne, že máš chuť ich hneď zobrať do náručia a už nikdy nepustiť. Za takýmito snímkami je však kopec práce. Neveríš? Predstav si, aké ťažké je presvedčiť párdňové bábätko, že táto poloha, do ktorej si ho uložil, je naozaj fajn a malo by v nej vydržať aspoň na pár rýchlych záberov. Bábätká však majú často svoju hlavu a omnoho dôležitejšie je pre nich cítiť sa dobre a nie vyzerať dobre. A tak sa občas vydaria aj takéto vtipné zábery.

 

 

Našťastie, bábätká majú jednu úžasnú vlastnosť. Sú roztomilé za každých okolností a človek sa na nich nedokáže hnevať. A tak aj na prvý pohľad pokazené zábery sa vďaka ním môžu zmeniť na neuveriteľne vzácnu spomienku, na ktorej sa spoločne zasmejete, aj keď malá fotohviezda bude dávno dospelá.

Pozerať si také fotografie, aké ti ukážeme v dnešnom príspevku, musí byť neskôr na nezaplatenie. Keď tieto bábätká vyrastú, určite sa na nich budú samé dobre baviť. No uznaj, koľko takýchto chvíľ máš zaznamenaných vo svojom fotoalbume ty? O to vzácnejšie sú tieto okamihy, ak ich zachytí profesionálny fotograf. A či už sa na fotke nečakane objaví nejaké prekvapenie, alebo nie, v konečnom dôsledku ide len o rodinu, súdržnosť a neskutočnú lásku k tomu malému uzlíku šťastia, ktorý svojím počinom vyčaril úsmev na tvári nielen rodičom a fotografovi, ale teraz aj tebe. Veríme, že sa budeš dobre baviť a možno vyskúšaš takéto zábery spraviť aj so svojimi deťmi. Držíme palce! J

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

Zdroj: Facebook | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov