Foto

Nostalgia: Fotografie, ktoré zachytávajú naše detstvo!

nostalgia

videní: 4.5K

Nostalgia: Spomienka na staré dobré časy je dobrá pre dušu. Iste, tento pocit má v sebe aj trpkú príchuť: môžete na veci spomínať s láskou, ale vrátiť sa do toho času a na to miesto je inak nemožné. Pokiaľ teda nie ste ten hipster, ktorý cestuje v čase.

Ale aspoň v duchu sa tam môžete vydať. Alebo s pomocou internetu. Ale to je stále v duchu. Každopádne, stránky ako I Love Nostalgia ľuďom pomáhajú práve v tomto, takže sa do nich ponorte rolovaním dole!

I Love Nostalgia je stránka na X (Twitter), ktorá oslavuje všetko staré, ale dobré. Je to návratom do minulosti pre viacero generácií ľudí, pokrýva veci od 60. rokov až po súčasnosť. Stránka existuje od polovice roka 2011 a v čase písania tohto zoznamu sa môže pochváliť niečo vyše 336 000 sledovateľmi.

Stránka obsahuje najrôznejší obsah, od obrázkov a videí cez mémy až po pútavé tweety s otázkami (počkajte, príspevky, mám to) a kvízy, ktoré povzbudzujú ľudí, aby sa zapojili do nostalgie ako komunita.

Hoci sa nostalgia môže zdať ako akýkoľvek iný pocit, ktorý ako ľudia prežívame, je to viac než len spomienky. Nostalgia je silne prepojená s hipokampom (nie, nie je to areál plný hrochov, overil som si to, tiež som bol sklamaný), ventrálnym striatum a substantia nigra/ventrálnou tegmentálnou oblasťou – termíny veľkého mozgu, ktoré majú niečo spoločné so spomienkami a odmenami.

Nostalgia: Fotografie, ktoré zachytávajú naše detstvo!

Ste z tejto generácie?

Nikdy nezabudnete na ten pocit, keď vás zasiahne jedno z týchto

Počujem ozvenu cinknutia, keď si niekomu zavesil

Som takto starý

Koho rodičia mali takýto budík?

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov