Foto

Celebrity vášho detstva, ktoré by ste dnes už nespoznali!

celebrity

videní: 1.5K

Celebrity vášho detstva, ktoré by ste dnes už nespoznali: Všetci sme zažili nepríjemné premeny v období dospievania. A pokiaľ ide o naše obľúbené detské celebrity, väčšina z nich je dnes na nepoznanie. Možno hrali hlavné úlohy v našich milovaných detských seriáloch, ale dnes sa väčšina týchto talentov rozhodla zostať mimo svetla reflektorov.

V našom nekonečnom závite času sa detské celebrity, ktoré sme raz obdivovali a obklopovali svojou obľubou, stali tajomnými postavami minulosti. Tieto mladé talenty, ktoré nás bavili v detských seriáloch a filmoch, teraz žijú mimo pohľadu verejnosti, vybrali si cestu ďaleko od reflektorov a kamerových bleskov.

Keď sa pozrieme na ich súčasné fotografie, srdce sa nám zatrepe od nostalgie. Preto sme sa rozhodli porovnať detské celebrity, ktoré sme kedysi obdivovali, s tými, aké sú dnes. Ich tváre a životné cesty sa zmenili, no niektoré veci zostávajú nezmenené – ich nezabudnuteľné výkony a vplyv na naše detstvo. Takto sme sa rozhodli pripomenúť si, že čas nezastaví, ale naše spomienky na týchto talentovaných osobnostiach zostanú stále živé.

Aaron Carter vydal svoj prvý štúdiový album v roku 1997, keď mal iba 10 rokov. To nemôžu povedať všetky celebrity

Jake Thomas – Matt zo seriálu Lizzie McGuire

Clayton Snyder – Ethan Craft zo seriálu Lizzie McGuire

Kay Panabaker – Jamie Bartlett z filmu Čti a plač

Nicole Gale Anderson – Macy Misa zo seriálu Jonas

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov