Zaujímavosti

Prečo vyzerajú niektoré ženy lepšie staršie ako mladšie?

ženy

videní: 2.2K

Prečo niektoré ženy vyzerajú lepšie staršie ako mladšie? Moderné tridsiatničky často vyzerajú tak úžasne, že si ich ľahko pomýlite s dvadsiatničkami. Sú rovnako krásne a mladé. A nejde len o vzhľad, ale aj o ich správanie, hlas a reč tela. Ženy s 10-ročným vekovým rozdielom vyzerajú, akoby boli z rovnakej generácie. Možno je to preto, že nimi naozaj sú?

Zaujímali sme sa, čo majú spoločné 20-ročné a 30-ročné ženy a prečo staršie ženy často vyzerajú lepšie, ako keď boli mladé.

Prečo vyzerajú niektoré ženy lepšie staršie ako mladšie?

Nezáleží im toľko na veku ani na iných veciach

Akokoľvek sa to zdá zvláštne, vek nám v skutočnosti pomáha byť uvoľnenejší v mnohých veciach, vrátane samotného veku a verejnej mienky. Tridsaťroční ľudia sú sebavedomejší a menej sa obávajú toho, čo si o nich ľudia myslia. To z nich robí zaujímavejších a príťažlivejších ľudí.

Sledujú módne trendy

Veľmi často je naozaj ťažké rozoznať 20-ročnú ženu od 30-ročnej: moderné ženy sa riadia rovnakými trendmi v líčení a obliekaní. Vo veku 20 alebo 30 rokov môžu používať rovnaký mejkap, nosiť rovnaké džínsy, tričká a čokoľvek, čo je v danej sezóne trendy.

Môžu si dovoliť drahé veci a služby

Vo veku 30 rokov už väčšina ľudí chápe, čo chce v živote robiť, a má určitú obchodnú reputáciu. A ak aj nie, majú určité skúsenosti, ktoré sú mimoriadne cenné. To, že majú viac peňazí ako len to, čo zarobia zo štipendia alebo brigády, im umožňuje míňať ich na seba: kupovať si drahé oblečenie a navštevovať salóny krásy a kozmetiky.

Našli si svoj štýl a hľadajú ho ďalej

Tridsiatka je v istom zmysle zlatý vek z hľadiska imidžu. V tomto čase už má žena všetko: chápe, čo jej pristane a čo nie, má odvahu experimentovať so svojím vzhľadom a má peniaze na to, aby mohla experimentovať s odborníkmi a používať len tie najkvalitnejšie materiály.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov