Foto

Strašné alebo úžasné dizajny. Záleží ako sa na ne pozriete

dizajny

videní: 5.5K

Dizajny a nápady sa v našom svete pohybujú medzi dvoma extrémami – od tých, ktoré sú strašne zlé až po tie, ktoré sú jednoducho úžasné. Mnohokrát sa stretávame s projektmi, ktoré na papieri vyzerajú sľubne, no keď príde na ich realizáciu, výsledok nás môže buď pobaviť, alebo pobúriť.

Je čas vrátiť sa k rysovacej doske a zamyslieť sa nad tým, čo šlo zle. Niekedy sa zdá, že tvorcovia týchto nápadov mali správnu myšlienku, no ich prevedenie a detaily sú trochu nedostatočné. Je dôležité si uvedomiť, že aj keď ich hlavy boli na správnom mieste, ich nedokonalosti nám často ponúkajú komický pohľad na realitu.

Ak sa chystáte opraviť chodník, postaviť budovu, umiestniť billboard na autobus alebo urobiť čokoľvek, čo si vyžaduje trochu know-how, uistite sa, že nenecháte týchto bláznov, aby to urobili za vás. Ich neúspechy a nepraktické riešenia sú zároveň našou radosťou.

Takže sa postavte do radu, aby ste sa párkrát zasmiali a dúfajme, že po týchto zážitkoch sa budete cítiť aspoň o niečo lepšie. Či už ste milionár alebo len obyčajný človek, môžete si aspoň byť istí, že ste si na inštaláciu kúpeľne nevybrali priehľadné dvere.

Za tieto neúspechy a absurdity, ktoré nás obklopujú môžeme ďakovať internetu. Internet je plný fotografií a príbehov o dizajnoch a projektoch, ktoré sa celkom nepodarili.

To je ale autíčko!

Maslo a.. maslo?

To musí byť veľmi praktické upratovanie!

Úžasné miesto na postavenie ďalšej izby

To je.. no.. ako to vôbec popísať?

Mali ste spraviť iba jednu vec

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov