Foto

Geniálni dizajnéri a kreativita. Toto je opak zlého dizajnu

geniálni dizajnéri

videní: 6.1K

Geniálni dizajnéri a kreativita: Ľudia sú vizuálne bytosti, radi sa pozeráme na veci, ktoré sa nám páčia. Ak to spojíte s funkčnosťou, získate neobyčajnú genialitu. Americký architekt Frank Lloyd Wright veril, že budova by nemala byť len príjemná na pohľad, ale mala by spájať a obohacovať životy tých, ktorí sú v nej. A takáto filozofia by mala stáť za každým skvelým dizajnovým nápadom.

Členovia tejto skupiny na stránke Reddit zverejňujú zaujímavé a uspokojivé návrhy, ktorými sa môže kochať celý internet. Pokrývajú všetky oblasti: grafický, produktový, obalový, nábytkový dizajn a dokonca aj architektúru. Tak sa pokochajte najlepšími výtvormi, s ktorými geniálni dizajnéri prišli v priebehu rokov!

Keď sa pozeráme na tieto príklady kreatívneho dizajnu, málokto z nás sa zamyslí nad tým, aký proces sa za nimi skrýva. Ako každá iná kreatívna oblasť, aj dizajn musí mať určité pravidlá. Či už ide o grafické vizuály, športovú obuv, nábytok do jedálne alebo mrakodrap, základné pravidlá “robiť” a “nerobiť” sú do istej miery podobné.

Chaty vyrobené z použitých lodí, Anglicko

Secesné dvere v Bruseli, Belgicko

Tento dom, okolo ktorého som minule prechádzal, čím dlhšie sa pozeráte, tým je chladnejší?

Dizajn šachovej súpravy s vežou

Toto menu na pizzu vytvorili geniálni dizajnéri

Reklama na bezpečnú jazdu

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov