Foto

Príšerný dizajn, ktorý absolútne ničí estetiku

príšerný dizajn

videní: 5.8K

Príšerný dizajn je fenomén, ktorý sa objavuje v rôznych oblastiach nášho života. Môže to byť oblečenie, nábytok, webové stránky alebo dokonca architektúra. Tieto bizarné a nezvyčajné dizajny nás často privádzajú do rozpakov a nútia nás zamýšľať sa nad tým, čo sa dizajnér snažil dosiahnuť.

Jedným z príkladov príšerného dizajnu môže byť oblek v tvare šišky. Táto kuriózna kúzelnícka kreácia môže síce vzbudiť záujem, no zároveň nám pripomína, že nie všetky experimenty v móde sú úspešné. Legíny vo farbe kože sú ďalším príkladom, ako dizajn môže prekročiť hranicu vkusu. Tieto neestetické a nepraktické kúsky nám často robia problémy, pokiaľ ide o kombinovanie s iným oblečením.

Napriek tomu, že príšerný dizajn môže vyvolať smiech a pobavenie, zároveň nás núti zamýšľať sa nad tým, akú rolu zohráva estetika v našom živote. Dizajn by mal byť funkčný, estetický a prispôsobený potrebám ľudí. Práve preto je dôležité uvažovať nad tým, ako návrhy ovplyvňujú naše vnímanie a komfort, a nespoliehať sa len na vtipné a bizarné prvky dizajnu. V konečnom dôsledku je to rovnováha medzi krásou a funkčnosťou, ktorá robí dizajn skutočne úspešným.

“Takže sa budeme tváriť, akoby sme to prerastené dieťa v koši nevideli.”

“Keď niekto povedal, že každú kariéru treba začať odspodu a vypracovať sa nahor – tento chlap to zobral doslova.”

“Plienky pre zmutované dieťa”

“Schodisko v mojej hotelovej izbe jednoducho padá.”

“Kôň s očami na prednej časti hlavy”

“Nový smer v architektúre”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov