Foto

Cviky, ktoré vám pomôžu vyzerať až o 7 rokov mladšie!

cviky

videní: 1.0K

Existujú špeciálne cviky na masáž tváre, ktoré pomáhajú obnoviť pôvodnú polohu lebečných kostí a zlepšiť mikrocirkuláciu v tkanivách tváre. Tento systém sa nazýva Korugi.

S pribúdajúcim vekom sa pokožka tváre stáva ochabnutou, a to nielen preto, že ochabujú tvárové svaly a znižuje sa produkcia kolagénu a elastínu. Je tu ešte jedna vec, ktorá spôsobuje starnutie – posun tvárových kostí. V dôsledku toho sa oválny tvar tváre stáva nevýraznejším a líca a brada sú ovisnuté.

Cviky, ktoré vám pomôžu vyzerať až o 7 rokov mladšie!

Svalový tonus sa v priebehu rokov znižuje a tuk sa prerozdeľuje. V mladosti tvorí tuk homogénnu vrstvu, ale v staršom veku sa začne hromadiť v určitých zónach.

 

Pred začatím procedúry si zaobstarajte zrkadlo a masážny olej. Pomôže vám to sledovať, či vykonávate pohyby správne, ako aj zabrániť dodatočnému treniu. Aj vaša pokožka by mala byť čistá.

Masáž je zakázané vykonávať, ak máte ochorenia ORL, poruchy lymfatického systému, chronické kožné patológie alebo rany na tvári.

Tvár by ste mali trieť a tlačiť dosť silno, ale bez vytvárania bolestivých pocitov.

Masáž Korugi prispieva k úbytku hmotnosti v tvári.

Zdvihnutie líc

Položte si lakte na stôl. Zatnite päste. Oprite si ich o lícne kosti a prsty priložte k tvári. Vaše svaly by mali byť uvoľnené. V tejto polohe zotrvajte 5 sekúnd.

Práca s čelom

Trochu si zakloňte hlavu. Zatnite päste. Kĺby stredného prsta si pritlačte na čelo na líniu vlasov. Pokračujte v stláčaní a zároveň posúvajte ruky smerom k spánkom a ušným lalôčikom pozdĺž línie vlasov. Potom pomaly pohybujte prstami po krku, až kým nedosiahnete kľúčne kosti.

Vyhladenie líc

Ruky držte zopnuté, palce by mali byť rovné, pretože na cviky budete potrebovať ich bočnú časť.

Špičku pravého palca umiestnite pod ľavé oko v blízkosti nosa. Stlačením pokožky vykonajte kĺzavý pohyb smerom k ušiam. Hneď potom mierne posúvajte palec po bočnom výstrihu – od ušných lalôčikov ku kľúčnym kostiam. Poslednú časť cviku zopakujte 2-krát.

Rovnaké cvičenie vykonajte na pravej časti tváre.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov