TOP 10

Tieto vynálezy spravia tvoj život oveľa jednoduchším

vynálezy

videní: 846

Nové vynálezy a vychytávky sa na internete objavujú snáď každý deň. Nie všetky nás však dokážu dostatočne zaujať.

A tie vynálezy, ktoré nás naozaj zaujali už tak ľahko z hlavy nepustíme, a preto sa pomerne často stáva, že takúto vychytávku musíme vlastniť. Podľa Forbes, vynálezy z minulého roka sa poväčšine týkali inteligentných domácností a taktiež aj elektroniky (väčšinou tej osobnej).  Väčšina z nich je už dostupná na internete, no niektoré ceny týchto produktov sú privysoké. Pre ľudí, ktorí však chcú mať doma modernú novinku, to určite nie je prekážka. Poďme sa teda pozrieť na tieto zaujímavé vynálezy, ktoré boli pre nás vymyslené v minulom roku.

KiiPix – Tlačiareň pre tvoj telefón

15 Genius Inventions to Make Your Life Better This Year

Tlačiareň, ktorá funguje bezchybne v spolupráci s tvojím smartfónom. Je dostupná v ružovej, čiernej a modrej farbe a kúpiš si ju na rôznych zahraničných internetových obchodoch.

MyKee Mulitool – kľúčenka pre každú príležitosť

15 Genius Inventions to Make Your Life Better This Year

Jednoduchý nástroj, ktorý budeš mať vždy po ruke. Najmä v prípadoch, ak budeš potrebovať prstencový kľúč, otvárač na fľaše, odstraňovač spiniek alebo otvárač na obyčajné konzervy. Je malý, šikovný a pomerne jednoducho s ním dokážeš vyriešiť svoj problém.

“Vodítko” pre psa

15 Genius Inventions to Make Your Life Better This Year

Táto vôdzka pomôže tebe a tvojmu psovi pri vykonávaní určitých fyzicky náročných činností. Je vyrobená z podobného materiálu ako bungee lano, takže obaja budete mať počas behu svoje pohodlie a zároveň sa nemusíš strachovať o to, že sa tvoj chlpatý kamarát niekam stratí.

Veľká deka, ktorá pokryje celú obývačku

15 Genius Inventions to Make Your Life Better This Year

K dispozícii je v 6 farbách a dokáže zakryť celú rodinu aj s domácimi zvieratkami a vzdialenými príbuznými. Povieš si, že toto nie je vynález? Tak si na omyle. Táto deka bola iba obyčajnou myšlienkou jedného návrhára a vďaka Kickstarter sa stala skutočnosťou.

Snack miska so stojanom na telefón

15 Genius Inventions to Make Your Life Better This Year

Žiadnu komplikovanú pointu tu nehľadaj. Miska je na dva druhy rôznych pochúťok a na jej vrchu sa nachádza stojan na mobil. Alebo si do spodnej misky môžeš odkladať šupky z jadierok. Tieto misky sú ľahko dostupné na Aliexpresse.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov