Luxusný život

Tieto celebrity sa vymykajú priemeru. Majú svoje vlastné štandardy krásy


videní: 993

Požiadavka, aby sa celebrity zmestili do nereálnych ideálov krásy, nie je na smiech. Nie je to predsa ich povinnosť, no ako už vieme, vzhľad predáva.

Preto je inšpirujúce byť svedkami žien, ktoré prelomili formu a vytvorili si vlastné usmernenia. Dnes sú pohodlnejšie a sebavedomejšie ako kedykoľvek predtým a vyjadrujú si svoj názor bez toho, aby potrebovali filter. Tieto celebrity sa vymykajú priemeru.

Tieto celebrity sa vymykajú priemeru

Priyanka Chopra Jonas

Všetci sa zhodneme na tom, že Priyanka Chopra Jonas je jednou z najsebavedomejších žien na svete. Priznala však, že nie vždy to tak bolo. Víťazka Miss World 2000 sa úprimne vyjadrila, ako prekonala neistotu ohľadom farby pleti. „V mnohých filmoch som bola zosvetlená,“ priznala. Neskôr sa podelila o svoju mantru body pozitivity: akceptovanie našich tiel a láskavosť k sebe. “Nasledujte trendy, ktoré sú dobré pre vás, nie pre všetkých ostatných,” uviedla Chopra.

Lady Gaga

Čerstvo po svojom polčase v Super Bowle sa Gaga vyjadrila ku komentárom o svojom tele a povedala, že je na svoje telo hrdá a každý by mal byť hrdý aj na to svoje. Potom svojim fanúšikom, ktorí potrebujú vyhovieť komukoľvek, dala silnú radu: „Buďte sebou“.

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis priznáva, že nikdy neplánovala podstúpiť žiadnu kozmetickú operáciu vrátane opravy medzier zubov. Napriek tomu, že na väčšine fotografií s červeným kobercom uprednostňuje úsmev so zatvorenými ústami, je celkom spokojná so svojou svojráznou stomatológiou. Vo Francúzsku sa zuby ako má ona považujú za „zuby šťastia“. Necíti sa pod tlakom, aby si vymenila zuby a neskôr uviedla: „Dokážem cez ne pľuť vodu. Sú užitočné!”

Drew Barrymore

Drew je teraz viac ako kedykoľvek predtým odhodlaná naučiť svoje dcéry, že by mali mať šťastie, že zostarnú. Chce svojim deťom ukázať, že je v poriadku byť tým, kým sú, a nezameriavať sa na svoj vzhľad. Pre Drew je najdôležitejšie, aby z jej detí vyrástli dobrí ľudia.

Rachel Bloom

Bláznivá bývalá spisovateľka a hviezda Rachel Bloom sa nebojí ukázať svoje chyby a prelomiť tabu v normálnych cykloch ženských hormónov. Podelila sa o fotografiu svojho akné počas sezóny natáčania a povedala, že hektický program a jej vrcholný hormonálny cyklus spôsobujú, že jej akné zúri.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov