Foto

Perfekcionizmus na fotografiách, neuveríte vlastným očiam!

perfekcionizmus

videní: 6.1K

Perfekcionizmus na fotografiách: Niektoré radosti pochopia len dospelí. Napríklad keď váš vysávač dokonale zapadne medzi nábytok. Alebo keď dokončíte mandalu v omaľovánke pre dospelých a ani raz neprekročíte čiary. To sú tie malé radosti v živote, ktoré si treba naozaj vážiť a ceniť.

Práve na to bol vytvorený internet – aby sme sa o tieto chvíle radosti podelili s ostatnými. Pripravili sme zbierku, jedná sa o perfekcionizmus na fotografiách z celého internetu, na ktorých niekedy veci jednoducho dokonale ladia s ostatnými.

Sociálna psychologička Karen E. Dill-Shacklefordová začína definíciou toho, čo možno považovať za “dokonalé prispôsobenie”. “Nádoba je “správna” pre predmet(y), ktorý(é) drží, keď zodpovedá tvaru a nie je v nej zbytočné miesto.” Potom uvádza jednoduchý príklad z každodenného života: “žemľa je “správna” nádoba na hot-dog, pretože bola vyrobená tak, aby sa do nej zmestil.”

 

Hlava jednoducho perfektne sedí

Spôsob, akým sa žily listu zarovnávajú spolu so záhybmi ruky, je úžasný

Dokonale načasovaná fotografia

Dokonalý tvar

Pracovníčka si odfotila kamión po dokončení nakladania

Chvíľu som nemohla nájsť svoju rohožku do kúpeľne

Nemôžem nechať otvorený kufor na hudobné nástroje dlhší čas bez toho, aby urobila toto. Moje puzdro na mandolínu má pre ňu tú správnu veľkosť

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov