Zaujímavosti

Znamienko jej znepríjemňovalo život. Všetko sa však zmenilo


videní: 4.2K

Luna sa narodila ako jedinečné dieťa. Tvár jej zdobilo veľké znamienko, ktoré jej však znepríjemňovalo život, pretože ju deti nazývali príšerou. Rodičia sa však rozhodli pre svoju dcéru urobiť aj to posledné – a to všetko preto, aby jej na tvár vrátili jej úsmev.

Každé dieťa si zaslúži láskavosť a úctu bez ohľadu na jeho jedinečné vlastnosti. Lunina mama to hlboko pochopila, keď videla, ako sa jej milovanému dieťaťu posmievajú, vyvolalo to v nej silnú túžbu zlepšiť situáciu. S pomocou svojho manžela sa venovali tomu, aby Lune vrátili úsmev. Za všetko mohlo znamienko s ktorým sa narodila.

Keď sa Luna narodila, mala veľké materské znamienko nazývané névus

Carolina a jej manžel Thiago Tavares začali svoju rodičovskú cestu na Floride s otvoreným srdcom. Keď však prvýkrát uvideli svoje novorodeniatko, uvedomili si, aké neuveriteľné dobrodružstvo ich čaká. Naplnení radosťou privítali Lunu Tavaresovú-Fennerovú vo svojom dome a ich srdcia boli okamžite plné lásky.

Carolina pocítila silné nutkanie chopiť sa príležitosti, ktorú nemohla ignorovať. Keď sa pozrela na Lunu, vedela, že to má naozaj význam. Luna prišla na svet s jedinečným materským znamienkom, tmavou škvrnou, ktorá jej nevinnej tvári dodala zvláštny nádych a pripomínala ikonickú masku Batmana. Toto pozoruhodné znamienko jej pôvabne pokrývalo oči, nos, líca a čelo.

Nie každý chápal jej jedinečnosť

Carolina si pamätá na zraňujúce chvíle, keď jedna zlá pani nazvala jej dcéru “príšerou”. Tieto slová Caroline veľmi ublížili. Už len pomyslenie na to, že niekto ubližuje citom jej dcéry, bolo pre Carolinu priveľmi ťažké. Rozhodla sa teda, že s tým niečo urobí.

Rodina Tavaresovcov dala na prvé miesto šťastie svojej milovanej dcéry a vydala sa na veľkú cestu, ktorá ich zaviedla mimo Spojených štátov. V roku 2019 Carolina odvážne hovorila o ich rozhodnutí vycestovať za špeciálnou liečbou pre Lunu. Hoci niektorí ľudia s tým nesúhlasili, pokračovali vo svojom pláne.

Silná materinská láska Carolinu prinútila, aby pre svoju dcéru urobila viac, než je potrebné

Spoločnými silami Carolina a jej manžel neúnavne pracovali na získavaní peňazí, pričom získavali pomoc od ľudí, ktorí chceli zostať v anonymite, a od svojej komunity. Tieto prejavy láskavosti nepovažovali za nič iné ako za obrovský dar.

Ich odhodlané úsilie sa vyplatilo v podobe diagnózy: Luna mala vrodený melanocytárny névus, ktorý bol príčinou tmavých znamienok na jej tvári. Ich zámorská cesta viedla k úspešným operáciám, ktoré znížili riziko rakoviny kože. Na lekárov zapôsobila Lunina odvaha počas zákrokov, napriek tomu, že deti sa zvyčajne boja.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov