Foto

Tieto panoramatické fotografie vás dostanú do kolien


videní: 4.2K

Pokúšali ste sa už niekedy vytvoriť panoramatické fotografie? Určite ste zažili to, čo zažívali ľudia pri nasledujúcich fotografiách. Občas sa jednoducho nepodaria a vzniknú tak bizarné fotografie.

Mobilné telefóny nesporne spôsobili revolúciu v spôsobe, akým ľudia fotografujú. Okrem toho, že sú relatívne ľahšie prenosné ako štandardné fotoaparáty, sú tiež vybavené výkonnými funkciami. Patrí medzi ne aj schopnosť zhotovovať úžasné panoramatické fotografie bez potreby statívu alebo zložitých nastavení fotoaparátu.

Stačí si vybrať nepohyblivý objekt a pri otáčaní telefónu mať pevnú ruku, aby ste dokončili záber. Telefón dokonca zobrazí značku na zarovnanie, ktorá vás pri tom bude navigovať. Znie to jednoducho, však? Teraz si možno dokonca myslíte, že pri takomto jednoduchom procese nie je možné nič pokaziť. No zrejme existujú veci, ktoré nemôžete ovplyvniť, a tieto neúspechy panorámy to len dokazujú. Užite si tieto nepodarené panoramatické fotografie.

Takto dopadnú takmer všetky panoramatické fotografie so zvieratkom

Môj telefón má funkciu širokej selfie podobnú panoráme. Aby fungovala, musíte sedieť pokojne. Moja priateľka kýchla a stalo sa toto.”

Môj svokor sa baví na panoramatickom režime…

Urobil som panoramatickú fotografiu v múzeu a skončilo to tak, že to vyzerá, akoby toto dievča malo dokonalú selfie ruku

Urobil som panoramatickú fotografiu na koncerte a uprostred nej sa zmenili svetlá. Toto je výsledok

Môj pes je Cerberus (panoráma, ktorá sa nepodarila)

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov