Kvízy

Na obrázku je ukrytý motýľ. Nájsť ho dokáže iba 5% ľudí

motýľ

videní: 4.5K

Optická ilúzia vďaka ktorej si otestuješ svoju šikovnosť. Šikovnejší ľudia majú väčšiu pravdepodobnosť, že vyriešia túto hádanku. Iba 5 % ľudí dokáže na obrázku za 9 sekúnd nájsť ukrytého motýľa.

 

 

Táto optická ilúzia dokonale poslúži na otestovanie tvojej šikovnosti a pozornosti. Ilúzie sú ohromujúce, hlboko fascinujúce, tvar meniace obrazy objektov, kresieb alebo ľudí, ktoré spochybňujú spôsob vnímania vecí v mozgu. V priebehu svojho života si musel vidieť mnoho druhov optických ilúzii, ako sú fyzické, fyziologické a kognitívne ilúzie. Štúdie ukazujú, že optické ilúzie sú tiež súčasťou oblasti psychoanalýzy, ktorá vrhá svetlo na to, ako veci vnímame. Človek sa môže pozerať na veci alebo obrazy inak a z každého uhla pohľadu vytvárať iné vnímanie. Jednu takúto šikovnú hádanku môžeš vidieť na obrázku. Na tomto obrázku je ukrytý motýľ a tvojou úlohou je ho nájsť za menej ako 9 sekúnd. Zvládne to iba 5% ľudí!

Na obrázku je ukrytý motýľ. Zvládneš ho nájsť do 9 sekúnd? Dokáže to iba 5% ľudí

Vyššie uvedený obrázok bol zverejnený ako “logická hádanka” pre deti a dospelých. Na fotografii toho veľa neuvidíš. Vyzerá to ako fotografia stromu – detailná fotografia. Niekde medzi týmito kvetmi, lístím a konármi sa nachádza ukrytý motýľ. Autor tejto hádanky tvrdí, že v stanovenom časovom limite ju dokáže vyriešiť iba 5% ľudí.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov