Tipy a triky

Planéta potrebuje záchranu! Toto naučte svoje deti

planéta

videní: 2.3K

Naše deti prijímajú návyky veľmi rýchlo a ak ich ako rodičia naučíme návyky šetrné k životnému prostrediu, môže to zohrávať obrovskú úlohu pri ochrane životného prostredia v budúcnosti. Tieto návyky sú potrebné, aby sa naše deti mohli lepšie spojiť s prírodou, a tak ich bude inšpirovať k živým rozhovorom o záchrane planéty. Umožní im to viac si uvedomiť environmentálne problémy, aby mohli diskutovať o spôsoboch ich riešenia v budúcnosti. Planéta Zem potrebuje záchranu!

Pomocou sociálnych médií vytvor riešenia, ktoré planéta potrebuje.

9 Things We Should Teach Our Children to Help Our Planet Survive

Sociálne médiá sa môžu stať dosť návykové , najmä pre mladšiu generáciu, ktorá je najviac vystavená obsahu internetu a trávi menej času v prírode. Toto sa však môže využívať aj pozitívne (napríklad na záchranu planéty), keď sú deti povzbudzované, aby sa navzájom spájali, podporovali a inšpirovali sa po celom svete so spoločným záujmom o prírodu a ochranu prostredníctvom výmeny nápadov a vytvárania riešení.

Vysvetli im, že keď emisie klesnú, globálne otepľovanie sa spomaľuje.

9 Things We Should Teach Our Children to Help Our Planet Survive

Deti sa môžu učiť, že vozidlá sú obrovskou príčinou globálneho otepľovania a zodpovedajú za 1/5 všetkých emisií. Môžu si vziať tieto informácie a aplikovať ich na svoje vlastné budúce rozhodnutia. Dobrá starostlivosť o našu planétu sa dá dosiahnuť tak, že sa vyhneme preplneniu nášho prostredia vozidlami. A planéta sa nám za to odvďačí.

Minimalizácia počtu  vozidiel na osobu znižuje emisie uhlíkových plynov, ktoré spôsobujú znečistenie a podporujú globálne otepľovanie. Použitím elektrických automobilov a vozidiel s nízkou spotrebou paliva tiež môžeme podporovať obnoviteľnú energiu, pretože produkujú nulové emisie.

Vždy zatvor kohútiky, pretože sa počíta každá kvapka.

9 Things We Should Teach Our Children to Help Our Planet Survive

Uč deti, že je dôležité šetriť vodu. To sa dá dosiahnuť dobrým zastavením kohútikov, prevarením iba potrebného množstva vody a zhromažďovaním dažďovej vody na polievanie. Mal by si ich tiež povzbudiť rýchlejšej sprche, pretože každú minútu môže sprcha spotrebovať až 17 litrov vody.

Dbaj na to, aby bolo dobre postarané o zvieratá.

9 Things We Should Teach Our Children to Help Our Planet Survive

Deti by sa mali učiť, že so všetkými živými tvormi by sa malo  zaobchádzať opatrne a s rešpektom. O potravu pre zvieratá  a lásku k nim by sa mali starať, aby sa zabezpečila zdravá rovnováha ekologického systému.

Môžu pomôcť zvieratám, ktorým dáva naša planéta domov, tým, že budú navštevovať útulky a tiež tým, že sa vyhýbajú účasti na zábave, ktorá poškodzuje zvieratá, ako sú cirkusy či psie zápasy.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov