Zaujímavosti

Otec podstúpil 30 hodinové tetovanie kvôli svojmu synovi

znamienko

videní: 1.2K

Otec podstúpil 30 hodinové tetovanie kvôli svojmu synovi. Ten má materské znamienko, ktoré syn začal skrývať. Otec mu tak chcel zodvihnúť sebavedomie.

“Vždy bol hrdý na svoje materské znamienko a potom som videl, že to začal zakrývať,” povedal úprimne kanadský otec. Svojmu synovi priniesol radosť tým, že si dal urobiť tetovanie, ktoré sa zhodovalo s materským znamienkom jeho 8-ročného dieťaťa, pričom vydržal 30-hodinové tetovanie.

Časom si mladý chlapec uvedomil, že je jedinečný.

Derek Prue Sr., pochádzajúci zo Stony Plain, Alberta, si všimol, že jeho syn, Derek Jr., váhal, či si má na kúpalisku vyzliecť tričko. Derek mladší má od narodenia výrazné materské znamienko na hrudi. “Myslím si, že bol kvôli tomu možno trochu menej sebavedomý.” Chcel som ho trocha potesiť, aby nebol jediný,“ povedal Derek Sr.

Derek Sr. tajne išiel do Juicy Quill Tattoo na prvé z 9 sedení. Myslel si, že to bude jedno sedenie, ale časom sa to zmenilo na asi 30 hodín. Prvé sedenie trvalo asi 4 hodiny a on nevedel, koľko sa toho urobilo. Musel byť niekoľkokrát znecitlivený, pretože veľkosť a poloha tetovania bola na citlivom mieste.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov