Zaujímavosti

Aká je tá najhoršia bolesť na svete? Toto je 10 najhorších

bolesť

videní: 1.9K

Aká je podľa teba najhoršia bolesť, akú môže človek zažiť? Existujú rôzne stupne bolesti a dokonca sa dajú aj merať. Máme lekársku tabuľku bolesti, ktorá nám pomôže zostaviť tento rebríček. Samozrejme, je potrebné brať do úvahy, že tolerancia bolesti nie je u každého rovnaká.

 

 

Najhoršia bolesť na svete? Týchto 10 bolestí je tých najhorších:

10. Trieska

Možno to znie zvláštne, že kúsok drievka je na desiatom mieste najhorších bolestí, no predstav si naozaj veľkú triesku vo svojom prste, ktorá sa zapálila a treba ju vytiahnuť. Ešte stále sa ti to zdá ako malina?

9. Test prostaty

Určite poznáš vtip o tom, že pred takýmto zákrokom by ťa mal lekár najprv aspoň pozvať na večeru. Srandy však bokom, ak chce lekár vyšetriť potenciálnu rakovinu prostaty, musí silno stlačiť oblasť, ktorá je najcitlivejšia. Samozrejme, najprv ti povie, aby si sa uvoľnil. Jasné, pán doktor, žiaden problém!

 

 

8. Prístroj, ktorý vyvolá bolesti

Tento bod sa líši od ostatných tým, že na takýto prístroj ide zvyčajne človek dobrovoľne. Áno, sú to tie diabolské vynálezy, ktoré umožnia mužom cítiť bolesť, ktorú prežíva žena pri pôrode. Teda, aspoň približne.

 

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov