TOP 10

Telo vám dáva znamenia: Signály ktoré nesmiete prehliadnuť

telo

videní: 1.4K

Hoci nie všetky môžu byť dôvodom na obavy, niektoré bežné príznaky, ktoré nám naše telo dáva ako varovanie pred väčšími problémami, sa často ignorujú. Keď je v stávke naše zdravie, je vždy lepšie byť v bezpečí, ako ľutovať. Preto je výborný nápad dohodnúť si návštevu lekára, keď spozorujeme tieto príznaky.

Preto vám chceme pomôcť byť pripravení na dôležité signály, ktoré nám dáva naše telo. Nezabudnite sa vždy poradiť so svojím lekárom, ak máte obavy o svoje zdravie.

 

 

POZRIME SA NA TIETO SIGNÁLY, KTORÉ NÁM DÁVA TELO

Lupiny a vypadávanie vlasov

Šupinatá pokožka hlavy môže byť bežným problémom a v spojení s vypadávaním vlasov môže byť znakom nedostatku dôležitých vitamínov a živín. Príčinou tohto každodenného problému môže byť nízka hladina zinku, vitamínov B2, B3, B6 a B7, ako aj železa.

Vráskavé ruky a prsty

Vrásky na tele sú normálnym a zdravým prejavom starnutia, a keď sme dlho vo vode, zvyčajne nám začnú praskať prsty. Keď však naše ruky začnú vyzerať vráskavejšie a strácajú pružnosť rýchlejšie ako iné časti tela, môže to byť varovanie, ktoré vám vaše telo vysiela. Vrásky na prstoch bez akéhokoľvek kontaktu s vodou môžu znamenať dehydratáciu, zlý krvný obeh alebo problém so štítnou žľazou.

 

 

Biele škvrny na jazyku

Zdravý jazyk má zvyčajne ružovkastú farbu. Ak si všimnete, že sa na jazyku objavujú biele škvrny, môže to byť príznakom drozdovitosti ústnej dutiny, ktorá je veľmi častá u ľudí s cukrovkou. Škvrny môžu byť aj znakom nedostatočnej starostlivosti o ústnu dutinu, takže zlepšenie ústnej hygieny by mohlo pomôcť pri riešení tohto problému.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov