Tipy a triky

Vzťah: Terapeuti odhalili denné zvyky, ktoré vám zlepšia vzťah!

vzťah

videní: 1.4K

Výskum ukazuje, že jednoduché návyky, ako je udržiavanie kontaktu počas dňa a chodenie spať v rovnakom čase, môžu váš vzťah podporiť. Hoci sa to môže zdať samozrejmé, mnohí terapeuti a psychológovia nám hovoria, aké dôležité sú v skutočnosti tieto drobné činnosti na vytvorenie blízkosti a dôvery. Nájdite si spôsob, ktorý vyhovuje dynamike vášho vzťahu, a začnite tieto návyky praktizovať.

Z tohto dôvodu sa s vami podelíme o najlepšie tipy od odborníkov, aby ste sa uistili, že dosiahnete vytúžené šťastie.

 

 

POZRIME SA NA 10 DENNÝCH ZVYKOV, KTORÉ VÁM ZARUČENE ZLEPŠIA VZŤAH

Praktizujte slobodnú a otvorenú komunikáciu

Odborníci na vzťahy totiž považujú komunikáciu za ústrednú súčasť každého vzťahu. Umožňuje vášmu partnerovi pochopiť všetky vaše obavy, nádeje a presvedčenia a dáva vám obom možnosť povedať si, keď sa nezhodnete. Komunikácia nie je len o rozprávaní, ale aj o aktívnom počúvaní partnera bez akéhokoľvek rozptyľovania (napr. telefónom).

 

Pestujte spoločné záujmy

Zdá sa, že zdieľanie podobných aktivít alebo názorov na témy je receptom na silný vzťah. Podľa niektorých výskumov sa akékoľvek aktivity, ktoré sú bez stresu a ktoré zvyšujú vašu blízkosť, spájajú so šťastnejšími vzťahmi. Závisí to však od toho, nakoľko sa danej činnosti obaja venujete, pretože váš vzťah pomáhajú udržiavať pevný a zdravý len vtedy, ak sa obaja chcete podieľať na spoločných aktivitách vo vzťahu.

 

 

Buďte v kontakte počas celého dňa

Napísanie komplimentu, zaslanie vtipnej fotografie, ktorá vás rozosmiala, alebo len pozitívny komentár môže vytvoriť vo vás a vašom partnerovi pocit blízkosti. Jednoduché posielanie správ, aby ste im dali najavo, že na nich myslíte, môže posilniť vaše spojenie, pretože im to môže pomôcť cítiť sa vo vzťahu spokojnejšie.

Ukazuje sa tiež, že reagovanie je dôležitou súčasťou každého blízkeho vzťahu, čo znamená, že odpovedanie a potvrdzovanie správ vášho partnera je dôležité.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov