Zaujímavosti

Čo o tebe prezradí meno tvojho miláčika?

meno

videní: 892

Bella, Cindy, Snowflake, George – existuje toľko mien na výber. Vybrať meno pre svoje malé stvorenie je náročná úloha, ale akonáhle je vybraté, môžeš svojho miláčika hrdo volať jeho menom a rád vyslovuješ každé jeho písmeno. Ver tomu alebo nie, ale meno tvojho domáceho miláčika o tebe môže veľa prezradiť.

 

 

Názov jedla

Čo o vás môže prezradiť meno vášho miláčika

Príklady mien: Cherry, Honey, Candy ale aj slovenské ekvivalenty

Čo to znamená: Ak dáš svojmu miláčikovi meno jedla, určite ho máš rád. Miluješ svojho miláčika rovnako ako svoje obľúbené jedlá. Nie je prekvapením, že jedlo vyvoláva pozitívne emócie a týmto pomenovaním svojho miláčika doň premietaš túto predstavu. Náhlenie nie je tvoja šálka čaju a ty si radšej vychutnávaš veci a užívaš si každú malú chvíľu svojho života.

 

Si tiež spoločenské stvorenie – sociálne väzby pre teba majú veľký význam. Máš skvelý zmysel pre humor a miluješ roztomilé veci.

Ľudské meno

Čo o vás môže prezradiť meno vášho miláčika

Príklady mien: Max, Lucy, Daisy, Bobby, Tina, Sofi, Sára ( ide o najobľúbenejšie mená domácich miláčikov)

Čo to znamená: Ak si dal svojmu miláčikovi ľudské meno, veľmi si ho vážiš a správaš sa k nemu ako k človeku. Pokladáš domáceho maznáčika za niečo ako svoje dieťa. Rozprávaš sa so svojím miláčikom a zdieľaš s ním svoje pocity.

Si milujúci a starostlivý človek, ktorý zaobchádza s každou živou bytosťou s úctou. Si citlivý a všímavý. Ľudia si ťa vážia za čestnosť a pozitivitu.

Historický alebo mytologický názov

Čo o vás môže prezradiť meno vášho miláčika

Príklady mien: Thor, Napoleon, Frida

Čo to znamená: Ak má váš maznáčik historické alebo mytologické meno, si milovníkom kníh alebo jednoduchom bláznom. Si opatrný a bystrý, plánuješ dopredu a nemáš rád autoritu.

Zároveň si kreatívny a máš silný zmysel pre individualitu. Tvoj život musí mať zmysel, takže všetko, dokonca aj pomenovanie domáceho maznáčika by malo mať príbeh.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov