TOP 10

TOP10: Vynálezy, vďaka ktorým je svet lepším miestom

vynálezy

videní: 4.7K

Život môže byť oveľa jednoduchší a zariadia to tieto vynálezy. Od drobných nosných filtrov až po detské ponožky, ktoré monitorujú zdravie – práve také vynálezy nám spôsobujú menšie starosti a ušetria nám kopec času. A to je presne to, čo mnohí z nás v tomto hektickom svete potrebujú.

1. Siete, ktoré udržujú životné prostredie čisté

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Tento Techno-Grabber je vyrobený tak, aby udržiaval životné prostredie bez odpadu. Konštrukcia je vyrobená z plastu, ktorú je možné opakovane použiť . Náš svet túto vec potrebuje a jej použitie je veľmi jednoduché.

2. Nosové vzduchové filtre

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Duo je pohodlný filter, ktorý si jednoducho vložíte do nosa . 9 z 10 ľudí dýcha znečistené ovzdušie a táto maličkosť je vyrobená, aby zmenila situáciu. Tento výrobok nás chráni nielen pred znečistením, ale šetrí nás aj pred ďalšími alergénmi a rôznymi škodlivými časticami vo vzduchu.

 

3. Inteligentná ponožka, ktorá udrží dieťa v bezpečí – takéto vynálezy zachraňujú životy

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Vždy sa snažíme udržiavať naše deti v bezpečí, a preto vynálezcovia vytvorili inteligentnú ponožku, ktorá je schopná ich v noci monitorovať. Sleduje hladinu kyslíka a srdcovú frekvenciu dieťaťa. Dostanete upozornenie, keď sa deje niečo nezvyčajné.

4. Prenosný toaletný sterilizátor

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Toto je prvý prenosný inteligentný toaletný sterilizátor. Zaisti, aby bola vaša súkromná zóna čistá kdekoľvek a kedykoľvek! Miniaplikácia eliminuje baktérie na toaletnom sedadle iba za 120 sekúnd. Navyše je ľahko použiteľný a vodotesný.

5. Solárne nabitá bunda, ktorá vás udrží v teple a bezpečí

15 vynálezov, vďaka ktorým je svet lepším miestom na život

Táto solárne nabitá bunda je vyrobená zo špeciálneho vysoko citlivého materiálu. Môže svietiť v tme ľubovoľným zdrojom svetla. Môžete ju použiť na beh aj keď prší, pretože je nepremokavá a vysoko priedušná.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov