TOP 10

Dark Web: 10 šokujúcich príbehov, ktoré ti ukradnú spánok

dark web

videní: 2.2K

Určite si už počul príbehy, z ktorých si mal na celom tele zimomriavky. Dnes tu však máme temné príbehy z Dark Webu, kvôli ktorým určite nezaspíš. Mnohí ľudia nepoznajú Dark Web (alebo Deep Web) a možno je to tak pre nich lepšie. 

Vraví sa, že to, čo dokážeme nájsť na celom internete, je len špička ľadovca. Na tie ostatné veci, ktoré sú na hranici alebo v niektorých prípadoch ďaleko za hranicou legálnosti, tu je Dark Web. Ide o skryté webové stránky, na ktorých návštevu potrebuješ špeciálny webový prehliadač a priamy odkaz na prístup. A pretože sú úplne anonymné, sú tam ukryté veci, o ktorých sa ti pravdepodobne ani nesnívalo. Predaj drog je to najmenej, čo na Dark Webe môžeš nájsť. Presvedčili sa o tom aj títo náhodní používatelia Dark Webu, ktorí si z návštevy odniesli desivú skúsenosť.

1. Našiel som svoju fotku

Používateľ Redditu cletch tvrdí, že jedného dňa prehľadával Dark Web prostredníctvom prehliadača Tor. Potom sa šiel najesť do Five Guys. Vrátil sa a znovu zapol Tor. Po chvíľke naňho vyskočila fotografia, na ktorej je vo Five Guys.

2. Recept na ľudské mäso

pexels-photo-112781

Baconboyloiter: V CompiSci sa často nudíme. Jedného dňa sme sa dostali na Dark Web. Najviac znepokojujúca stránka, ktorú sme našli, bola komplexná príručka na uvarenie ženy. Nie je to vtip. Na tejto stránke boli informácie o tom, ako správne naporcovať ľudské telo alebo ako variť ženu tak, aby žila čo najdlhšie.

3. To je od vás veľmi pekné

Dark Web

Bigwiseguy55: Napísal som komentár k videu a keď som sa vrátil na túto stránku neskôr, aby som si znovu pozrel video, niekto odpovedal na môj komentár: “To je od vás veľmi pekné, pán (napísal moje priezvisko).” Potom som na internete nebol týždeň. Moje priezvisko nie je bežné.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov